Vejrtrækningsfysioterapi

Fysioterapeutisk behandling af vejrtrækning og lungesygdomme.
Danmarks førende klinik inden for behandling af dysfunktionel respiration.

Vejrtrækningsfysioterapi

Vejrtrækningsfysioterapi er fysioterapi der fokuserer på alt hvad der handler om vejrtrækning. Vejrtrækningen er en af de vigtigste funktioner i kroppen, men den kan blive forstyrret. Har man udfordringer med vejrtrækningen er det oftest stærkt generende, og det kan være svært selv at vide hvad man kan gøre ved det.

fysioterapiklinikken på Frederiksberg er vi specialiserede i vejrtrækningsfysioterapi, og behandler alle slags vejrtrækningsproblemer, lige fra dysfunktionel respiration eller vocal cord dysfunction til lungesygdomme. Vi arbejder desuden med vejrtrækningsøvelser til angst og stress, og har også et vejrtrækningshold for dig der gerne vil arbejde endnu dybere med din vejrtrækning, eller dig der gerne vil prøve hvad vejrtrækningen kan.

KompletFysio er desuden Danmarks førende klinik inden for behandling af dysfunktionel respiration. Mange får diagnosen på en lungeklinik, men der er også mange som ikke ved at de har dysfunktionel respiration, og som først kommer efter mange år med symptomerne.

Er du i tvivl om du har dysfunktionel respiration? Du kan læse mere om det her, og du kan også booke tid til en screening hos Emma, Pia eller Nicklas.

Lungefysioterapi

På klinikken tilbyder vi også lungefysioterapi, som er fysioterapi målrettet sygdomme i lungerne. Det kan være astma, KOL, lungefibrose, Covid-senfølger eller følgevirkninger af lungecancer.

Lungefysioterapi kan ofte gøre en stor forskel, når man lever med en lungesygdom. Vi kan ikke fjerne selve sygdommen, men vi kan bedre de biomekaniske forhold for lungerne så meget som muligt, sådan at du kan få mest muligt ud af din vejrtrækning, og vi kan hjælpe din krop til at blive bedre til at transportere ilt rundt og til at udnytte ilten du optager.

Når vi behandler lungefysioterapeutisk er vi altid opmærksomme på dit iltniveau og dine begrænsninger, så vi kan hjælpe dig så effektivt, skånsomt og sikkert som muligt.

Praktisk information om vejrtrækningsfysioterapi

 

Dysfunktionel respiration

Pia, Nicklas og Emma

 

Lungefysioterapi, stress, angst og vejrtrækningshold

Emma

 

Sted

KompletFysio
Sindshvilevej 15, 2000 Frederiksberg

 

Pris

Alm. behandlingspris

Fysioterapeut

Emma
Nicklas
Pia

Booking

Du kan booke tid online, ved at kontakte klinikken, booke online her, eller ved at kontakte behandlerne direkte på mail.

 

Kontakt Emma på emma@kompletfysio.dk

 

Kontakt Nicklas på nicklas@kompletfysio.dk

 

Kontakt Pia på

pia@kompletfysio.dk

sygeforsikring-danmark-logo

Tilskud

Du kan spare op til 133 kr.- ved første behandling og 88 kr.- på de efterfølgende behandlinger*.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.