In house behandling firmaordning

Tilbyd en fysioterapeutisk virksomhedsordning til jeres medabejdere
– få bedre trivsel og færre sygedage.

Få bedre trivsel og færre sygedage

In-house behandlerordning bliver en mere og mere almindelig måde at tage vare på sine medarbejdere. I KompletFysio har vi mange års erfaring med at tilbyde forskellige løsninger afhængigt af jeres behov, og vi kan sammen skræddersy en sammensætning af ydelser, så det passer lige præcis til jeres virksomhed.

KompletFysio tilbyder en bred vifte af forskellige ydelser:

 • Behandlingsordning med fysioterapi/ massage
 • Træning
 • Ergonomisk gennemgang af arbejdspladsen
 • Oplæg om stresshåndtering
 • Vejrtrækningsevent

Fysioterapi/massage – behandlingsordning

Med en behandlingsordning kan I give jeres medarbejdere adgang til behandling inhouse, sådan at de ikke skal bruge tid på transport eller anden logistik der skal gå op. Det er vores erfaring, at medarbejderne ser det som et ret stort personalegode at have adgang til fysioterapi i arbejdstiden, ligesom der for arbejdsgiver er mindre fravær til fysbehandling, da der ikke er transporttid.

Ønsker man ikke decideret fysioterapi er der også mulighed for massage i stedet. Vi kommer ud til jer med den hyppighed og det antal timer I ønsker – dog max 4x om
måneden. Vi medbringer alt udstyr, der skal blot stilles et rum til rådgihed med plads til briks og taburet.

Medarbejderne booker selv direkte gennem vores hjemmeside, og vi håndterer også annuleringer, afbud, spørgsmål mv. Medarbejderne har også adgang til fysioterapeuten over mail til spørgsmål.

Træning

Der har i de seneste år været stort fokus på, at træning i arbejdstiden kan reducere sygefraværet og øge medarbejdernes trivsel generelt. Der vil, ud over behandlingsordningen, være mulighed for at tilbyde fx 5-10 min elastiktræning på kontoret/afdelingen/i grupper. Har I plads til det, vil der også være mulighed for fællestræning hvor fysioterapeuten instruerer i træning/øvelser for alle der har lyst, tilpasset efter medarbejdernes niveau og jeres ønsker.

Ergonomisk gennemgang af arbejdspladsen

Ergonomi handler om at give kroppen de bedste betingelser for det arbejde den skal udføre, og dermed forebygge gener. I en arbejdssituation handler ergonomi ofte om, at man sidder/står så biomekanisk hensigtsmæssigt som muligt, for at undgå skader og uønsket belastning af kroppen – især hvis man arbejder meget ved skrivebord.

Det kan være svært selv at mærke eller se hvad der kan være behov for af tilretninger, men en fagperson kan relativt hurtigt lave et tjek og spotte hvis der er noget der kan forbedres (og det er der ofte).

En ergonomisk gennemgang vil typisk indebære vurdering og efterfølgende indstilling af bord, stol, lys, skærm, mus, tastatur, hjælpemidler mm. Fysioterapeuten kan vurdere 3 medarbejdere pr. time – altså 20 min. til hver. Hvor længe og hvor mange gange vi er ude hos jer, afhænger af hvor mange medarbejdere I ønsker der skal vurderes/tilmelder sig en vurdering hvis I udbyder det. Efter gennemgangen fremsender vi gerne en opsummerende rapport og en liste over indkøb af ny ergonomisk udstyr (hvem havde brug for hvad), hvis I ønsker det.

Oplæg i stresshåndtering

Vores fysioterapeut Lasse, som lige nu læser positiv psykologi, har mange års erfaring med stresshåndteringssamtaler. Det vil være muligt at få besøg af Lasse til et oplæg om stresshåndtering, med fokus på praktiske tips til at minske stressrisikoen.

Vejrtrækningsevents

Vores fysioterapeut Emma har mange års erfaring med vejrtrækningsterapi og -holdtræning, og holder virksomhedsevents af 1,5-2 timers varighed. Eventet indeholder oplæg om vejrtrækning og dens påvirkning af nervesystem og stress, samt stressreducerende øvelser. Eventet har typisk også en teambuilding-effekt, og kan også bookes til fx julefrokost eller sommerfest.

Pris og honorarer

Behandleraftale
620 kr. / timen, det vil sige 310 kr. pr. behandling / halve time.
Der faktureres for en fuld dag i det aftalte tidsrum fx 8-15 inklusive 2 pauser a 30 min. Der faktureres også ved ikke bookede aftaler, men vi vil lave opsøgende arbejde på arbejdspladsen og er ofte godt bookede.

Vi tilbyder tre muligheder for betaling af behandleraftalen

 1. Vi sender fuld faktura til jer med en liste over hvilke medarbejdere der har været til behandling. Dernæst har I mulighed for at trække behandlingsprisen i medarbejdernes løn.
 2. Vi kan også lave det til ‘halvt personalegode’ og dele regningen for jer, så der kommer én samlet faktura for den andel I betaler, og så opkræver vi selv medarbejderen for den del de selv skal betale.
 3. Og slutteligt kan I vælge at tilbyde det til medarbejderne som et fuldt personalegode, hvor I betaler den fulde pris.

Ergonomisk gennemgang af arbejdsplads

 • Hel dag (dvs. 6 timer): 620 kr./t inkl. tranpsort mv, inkl. 30 min. betalt pause.
 • Halv dag (dvs 3 timer eller under): 620kr./t + 300kr. i transport (ingen pause).

Stresshåndtering og Vejrtrækningsevents

 • Konsulenthonorar – kontakt os for at høre nærmere.

Ønsker I mere information om, hvordan I kommer igang med at tilbyde træning eller behandling i jeres virksomhed, så send os en mail eller ring til klinikken. Vi står klar til at hjælpe jer.

Fremragende
På basis af 65 anmeldelser
Yvonne Mørck
6. November, 2023
Jeg har haft ortopædiske indlæg det meste af livet, som har fungeret mere eller mindre godt. Ingen behandlere har dog noteret, at jeg har deforme tæer, således at min trædeflade er mindre end normalt. Det fik jeg konstateret hos en kompetent fysioterapeut hos Kompletfysio, som også fik tilpasset et særligt indlæg, Formthotics, til mine fødder. Det har gjort, at jeg nu kan gå længere end før uden smerter, og at jeg bedre kan holde balancen. Råd og vejledning af dygtige fagfolk er afgørende for den individuelle tilpasning af Formthotics indlæg. Yvonne Mørck (67 år)
Susanne Rosenild
14. Oktober, 2023
Emma Bjørn har hjulpet mig super professionelt gennem et udfordrende forløb med smerter. Hun ser på hele kroppen og den aktuelle situation jeg er i. Hun har en meget skarp og faglig vurdering og konkret behandling af det som skal til Hun kan se og mærke sig frem til hvor problemerne er. Gennem dialog om hverdagsforhold har jeg fået konkrete og realistiske råd og øvelser til at tage fat på. Og det hjælper! Uforbeholden anbefaling herfra!
iara hansen
5. Oktober, 2023
As the name says it is a complete physiotherapist and sports treatment towards rehabilitation. I was treated by the Physiotherapist Adam, very professional, careful, and mindful of providing information, and exercises for my specific needs. Back and full body treatment for complexes pain it is effective on his treatment. I can say that every day I felt better after each treatment. I highly recommend the place, the Physiotherapist works towards your full recovery and pain relief with confidence. After going to many places I can safely say this one is effective. About the place, Personnel are very polite and the premises are charming, extremely clean and cozy.
Stine
3. Oktober, 2023
Jeg har gået til Annes gravid- og efterfødselshold med begge mine børn og kan varmt anbefale det. Det har været med til både at minimere gener og styrke kroppen samtidig med at holdene er hyggelige at gå på.
Raffaella Di Molfetta
30. August, 2023
Very positive experience kompletFysio physiotherapy center is well organised, with equipment and machinery capable of responding to the various needs of patients. The availability and empathy of ADAMA and staff made my therapeutic journey light and almost fun, despite some inevitable pain. On the other hand, that was exactly what had brought me there!! 🙂 I really recommend Adam 🙂 !! Thanks again
Sarah Borrell
18. August, 2023
Dejlig behandling og kæmpe fremskridt med min skulder. Jeg fik nogle gode øvelser som jeg kan bruge på længere sigt.
Mette Matthiesen
10. August, 2023
Jeg har gået på Lineas ankelhold og kan kun anbefale det. Linea leverer med sin positive og energiske tilgang virkelig god træning 😊
Nanna Nielsen
9. August, 2023
Meget imødekommende og professionelt personale på stedet, som er meget kompentente. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med KompletFysio v. Lasse, hvor jeg følte mig set, og der blev taget godt hånd om mit problem.
Lotte Spanggaard
7. August, 2023
KompletFysio er den bedste fysioterapeut/fysioterapi, som jeg nogensinde har oplevet. Jeg bliver altid behandlet af Lasse (igennem 5 år), som er en af ejerne. Men har også modtaget behandling af andre. Alle er super professionelle, vidende inden for både deres specialer, men også generel fysioterapi. Der er også adgang til at få lindrende massage og akupunktør behandlinger. Jeg er kæmpe fan. Alle - men især Lasse - har hjulpet mig helt utroligt. Kan give klinikken mine allerbedste anbefalinger.
Josefine Minor Christensen
4. August, 2023
Jeg har gået hos Lasse fra KompletFysio i snart 6 år on/off, og jeg er aldrig gået derfra uden en mærkbar forbedret forskel. Lasse har særlig hjulpet med mine ryg/lænde problemer, og hans kompetente og lyttende væsen er en fornøjelse.

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.