Compex elterapi

Compex el-apparat kan styrke dine muskler uden at belaste dine led. Du kan komme i gang med din genoptræning allerede dagen efter din operation og undgå at miste unødigt meget muskelstyrke. Via TENS-programmerne kan der opnås fremmende restitution og behandling af fx nervesmerter som følge af operation mm.

Compex-NMES (Neuromuskulær elektriskstimulering)

Hos KompletFysio tilbyder vi behandling med elektrisk terapi af nerve- og muskelvæv. Compex el-apparat kan styrke dine muskler uden at belaste dine led, samt fremme restitution igennem elektriske impulser. Du kan komme i gang med din genoptræning allerede dagen efter din operation og undgå at miste unødigt meget muskelstyrke.

NMES – Neuromuskulær elektrisk stimulering

Hos KompletFysio tilbyder vi behandling med elektrisk stimulering af nerve- og muskelvæv.

Førhen kunne elektrisk stimulering give kemiske forbrændinger, såvel som behandlingstypen var forbundet med en både ubehagelig og potentielt farlig behandling. Sådan er tilfældet ikke længere – I dag har teknologien givet os et værktøj, vi ikke vil undvære.

Ved behandling med el-stimulering oplever vi, at de fleste har brug for at vænne sig til behandlingen. Man oplever en kraftig snurren/rislen, og flere synes det er en underlig oplevelse, at man ikke har fuld kontrol over sine bevægelser.

EL-stimulering som præstationsfremmende i sport

NMES har fået stigende opmærksomhed i de sidste par år på grund af dets potentiale til at fungerer som et effektivt styrketræningsværktøj til sportsfolk. Formålet med behandlingen vil i de fleste tilfælde være at opnå muskelømhed (DOMS) – hvorved vi er sikre på at have opnået en muskulær påvirkning.

Inden for sportsverdenen er NMES meget anvendt, både som restitution, til forebyggelse og behandling af skader og som præstationsfremmende behandling. Der er sket meget store fremskridt med teknologien, og der laves i dag helt specifikke programmer til mange forskellige indikationer. Varigheden af behandlingen bestemmes ud fra individuelle respons på behandlingen.

El-stimulering som rehabilitering

– Genoptræning efter skade eller operation

Inaktive muskler pga. pause, skade eller operation, gennemgår en forandring, hvor de skifter karakter. Musklerne bliver bl.a. svagere, mister styrke og udholdenhed. Ved el-stimulering kan man påvirke muskulaturen positivt og genvinde styrken og udholdenheden på en hurtig og effektiv måde. Træner man korrekt, øges koordinationen samtidigt.

Ved genoptræning med el-stimulering, kan der opnås høj påvirkning af muskulatur ved lav belastning af led. Formålet ved el-stimulering er at opnå muskelømhed (DOMS).

Fremragende
På basis af 91 anmeldelser
Andreas Norup
28. April, 2024
Jeg kan stærkt anbefale Rasmus Frederiksen. Rasmus hjalp mig videre med mit løberknæ med nye øvelser, massage og laserbehandling. Lyttende og professionel.
Mathilde Holberg
28. April, 2024
Jeg havde et forløb hos Rasmus, til er længere forløb ang. mit knæ. Det var en super god individuel tilrettelagt behandling, jeg var yderst tilfreds, og kommer helt klart igen, hvis der skulle opstå noget andet. 🙂
Mathias Ørum
28. April, 2024
Jeg var et smut forbi Rasmus Frederiksen hos KompletFysio med et ankel problem. Behagelig oplevelse gennem hele behandlingsforløbet, sørger for at du forstår din situation og hvad der kommer til at ske fremadrettet! Professionel tilgang og venlig. Jeg kan varmt anbefale Rasmus!
Joanna Lopacinska
25. April, 2024
Det var rart at få professionel hjælp fra Nicklas
Taus Edwards
17. April, 2024
Professionel og kompetente behandlere der virkelig forstår sig på ens problem. Klinikken er hyggelig og sammen med personalet danner det en kanon atmosfærer. Efter 4 intense behandlinger hos Adem er min ryg igen god
Gert Reykdalh
8. April, 2024
Hyggelig klinik, professionel behandling, og det lykkedes da min terapeut, Adam, at få bugt med mine smerter. Yderst tilfreds !
Rikke Emilia Klok Sander
4. April, 2024
Jeg er kommet hos først KuhreFysio og senere KompletFysio under og efter graviditet. Under graviditet har jeg modtaget behandling af svære bækkensmerter, hvilket løbende har øget mit funktionsniveau og lindret betragteligt. Til første behandling ankom jeg krummet sammen i smerte og tudende, hvilket allerede blev tryllet MEGET bedre efter én time. Kæmpe anbefaling af Anne og Pia, hvis du har graviditetsgener. Til behandling af respirationsgener, astma og længerevarende hoste er jeg kommet hos Emma. Hun får også min varmeste anbefaling. Alle er de yderst kompetente, initiativrige og meget, meget behagelige. Jeg har til enhver tid følt mig respekteret og taget alvorligt, hvilket ellers kan være en udfordring, især med graviditetsrelaterede skader og smerter. Stuhr 5-tal fra mig
Sascha Thoning
25. Marts, 2024
Pia Grønhøj er både dygtig, lydhør, hyggelig og tålmodig. Stor anbefaling herfra.
Chris Poole
23. Marts, 2024
Emma er en meget dygtig fysioterapeut. Hun har hjulpet mig med nogle problemer der bl.a. stammer fra mange års arbejde som fløjtenist. Hun fandt meget hurtigt hvor og hvordan at problemerne kunne forbedres. Hun kan anbefales til alle, men især til musikere der oplever gener når de spiller.
Jeanette Broe
11. Marts, 2024
Virkelig kompetente fys - uanset hvem jeg har været i forløb med. Fordi de alle har forskellige specialer er der altid en der kan det man har brug for! Kommer aldrig til at gå andre steder igen.

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.