Ankelhold

Holdet er et mix – individuelle niveauer, der træner individuelle programmer med fys på hele tiden. Holdet er for dig som mangler mobilitet/bevægelighed, styrke, stabilitet og øget funktion i din fod og ankel.

Ankelhold

Du kan deltage uanset niveau. Holdet træner samlet, men på individuelle niveau tilpasset dig. Du bliver instrueret igennem hele timen, såvel som du får et individuelt hjemmetræningsprogram som optimeres gang til gang. Vi underviser dig så du forstår den biomekaniske sammenhæng og svarer på alle dine spørgsmål undervejs.

Holdet er for dig som genoptræning efter overrevet akillessene, forstuvet ankel / beskadiget ledbånd, nedsat stabilitet/mobilitet, nedsat styrke, eller efter brud på underben / ankel / fod.

For at deltage på holdet, skal du forudgående være undersøgt af fysioterapeut Andreas for at kende netop dit niveau og behov.

Praktisk information om ankelhold

Tid

Torsdag: 18:30-19:30

Sted

KompletFysio
Sindshvilevej 15, 2000 Frederiksberg

Pris og deltagere

160 kr. pr. gang ved forudbetaling.

4 uger

185 kr. pr. gang uden forudbetaling.

Antal pladser på holdet: 5

Fysioterapeut: Andreas

Andreas

Påklædning

Du skal være omklædt, når du kommer. Der er desværre ikke mulighed for omklædning.

Booking

Kontakt Andreas på andreas@kompletfysio.dk for forundersøgelse og/eller booking.

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.