Ryghold

Lindre smerter i din ryg gennem øget styrke, bedre mobilitet og stabilitet.

Holdet er for dig med udfordringer i hele rygsøjlen, fra nakke til bækken.

Hvem kan træne med?

Holdet henvender sig til dig med udfordringer med ryggen. Det kan være rygsmerter, stivhed i ryggen, problemer med jævnlige hold i ryggen, eller måske har du Mb. Bechterew eller spinalstenose.

Men holdet er også til dig der mangler styrke i ryggen, føler at du falder sammen og svært ved at sidde og stå oprejst i længere tid uden at få ondt eller blive træt i ryggen. F.eks. efter diskusprolaps eller anden skade, hvor der er behov for træning, eller i løbet af en helt almindelig arbejdsdag på kontoret.

Hvad indeholder træningen?

På holdet arbejder vi med de tre komponenter der er vigtigt for en smertefri ryg: styrke, bevægelighed og stabilitet. Desuden kan vi aflaste ryggen, ved at have stærkere ben, så vores løftestrategi fx bliver lettere at løfte med ben end at bøje forover i rygsøjlen. Derfor vil der også blive trænet andre dele af kroppen.

Træningen vil altid blive tilpasset dit individuelle niveau, eventuelle smerter og selvfølgelig dine ønsker.

Vi forstår, at det kan være svært at komme igang med at træne ryggen, når den også gør ondt, og det er også derfor vi har vores ryghold. Her er der plads til alle.

Hvordan foregår træningen?

Træningen kan foregå som stationstræning eller fælles øvelser for hele holdet, men øvelser vil altid blive justeret til individuelt niveau. Derfor er holdet også lille, så der er god tid til den enkelte. Vi vil altid starte med at varme op, for at undgå skader. Også opvarmningen vil blive tilpasset dig og din krop.

Fordi træningen tilrettelægges efter niveau, så har alle mulighed for at deltage. Holdet varetages altid af en fysioterapeut, så der vil være mulighed for at øvelserne korrigeres og doseres hensigtsmæssigt, så træningen er effektiv. For at deltage på holdet skal du forudgående være undersøgt hos Mikkel, så han kender dit behov og din situation.

Praktisk information om ryghold

Tid

Tirsdag: 17:00 – 17:55

Sted

KompletFysio
Sindshvilevej 15, 2000 Frederiksberg

Pris og deltagere

160 kr. pr. gang ved forudbetaling.

4 uger

185 kr. pr. gang uden forudbetaling.

Antal pladser på holdet: 5

Forudbetalt, bindende for en måned ad gangen.

Fysioterapeut: Adam

Påklædning

Du skal være omklædt, når du kommer. Der er desværre ikke mulighed for omklædning.

Booking

Kontakt Adam adam@kompletfysio.dk for en tid til forundersøgelse.

sygeforsikring-danmark-logo

Tilskud

Du kan spare op til 133 kr.- ved første behandling og 88 kr.- på de efterfølgende behandlinger*.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.