Ryghold

Lindre smerter i din ryg gennem øget styrke, bedre mobilitet og stabilitet.

Holdet er for dig med udfordringer i hele rygsøjlen, fra nakke til bækken.

Hvem kan træne med?

Holdet henvender sig til dig med rygsmerter, det kan være stivhed i ryggen, hold i ryggen. Det kan også være dig der mangler styrke i ryggen, føler at du falder sammen og svært ved at sidde og stå oprejst i længere tid uden at få ondt eller blive træt i ryggen. F.eks. efter diskusprolaps eller anden skade, hvor der er behov for træning.

Hvad indeholder træningen?

Der er tre komponenter der er vigtigt for en smertefri ryg, styrke, bevægelighed og stabilitet. Desuden kan vi aflaste ryggen, ved at have stærkere ben, så vores løftestrategi fx bliver lettere at løfte med ben end at bøje forover i rygsøjlen.

Det skal understreges at det ikke er forkert at løfte med ryggen, men det kan være en aflastningsstrategi, mens du har smerter. Træning er en vigtig komponent i en genoptræningsproces, og kan samtidig få en forebyggende effekt, og forbedre din evne til at håndtere andre fremtidige skadesproblematikker.

Hvordan foregår træningen?

Trænningerne kan foregå som stationstræning eller fælles øvelser for hele holdet, men øvelser vil blive justeret til individuelt niveau.

Der differentieres efter niveau, så alle har mulighed for at deltage. Holdet varetages altid af en fysioterapeut, så der vil være mulighed for at øvelserne korrigeres og doseres hensigtsmæssigt så træningen forbliver effektiv. For at deltage på holdet skal du forudgående være undersøgt hos Adam, så han kender dit behov og din situation.

Praktisk information om ryghold

Tid

Mandag: 17:00 – 17:55

Sted

KompletFysio
Sindshvilevej 15, 2000 Frederiksberg

Pris og deltagere

160 kr. pr. gang

Antal pladser på holdet: 5

Forudbetalt, bindende for en måned ad gangen.

Fysioterapeut

Adam

Påklædning

Du skal være omklædt, når du kommer. Der er desværre ikke mulighed for omklædning.

Booking

Kontakt Adam adam@kompletfysio.dk for en tid til forundersøgelse.

sygeforsikring-danmark-logo

Tilskud

Du kan spare op til 133 kr.- ved første behandling og 88 kr.- på de efterfølgende behandlinger*.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.