Nicklas Lindblad Larsen

Osteopatistuderende, Kæbe og nakke, Unge atleter, Mave og fordøjelse, Vejrtrækning og ribben

Hos mig lægger vi sammen en strategi for smertehåndtering og planlægning af træningstiltag og eventuelle livstilsændringer – så vi sammen kan prøve at indfri dine mål.

Nicklas Daugaard Lindblad Larsen

Fysioterapeut og stud. osteopat

Nicklas arbejder bredt i fysioterapien, men særligt med fokus på mere komplekse problemstillinger – og med et osteopat-studie ved siden af.

Nicklas har erfaring fra flere grene i fysioterapifaget. Han har arbejdet flere år i privat praksis, men har også haft et uddannelsesforløb i F.C. Københavns talentafdeling, hvor han arbejdede med akutskadebehandling, samt gen-optræningsforløb med fokus på ”load management” og ”return to sport” af ungdomsprofessionelle atleter.

Nicklas’ faglige tilgang tager udgangspunkt i den enkelte klient, og i at se hele mennesket og ikke blot det problematiske område. Det er vigtigt for Nicklas at være grundig og omhyggelig i dialog og

undersøgelse første gang, så han kan få skabt et overblik over din smerte-problematik eller funktionsnedsættelse – og så I sammen får kortlagt problem-stillingen bedst muligt. Nicklas ser sig selv som manuel behandler, og anvender mange teknikker som mobilisering, manipulation, massage mm. i sin behandling.

Nicklas læser til osteopat, og studiet gør, at han har fået stor interesse for de mere komplekse problemstillinger, som fx. kæbe, hovedpine og respirationsdysfunktioner. Sidstnævnte er et område, hvor der mangler behandlere, og Nicklas er gået ind i et samarbejde med klinikkens vejrtræknings-terapeut Emma om at behandle dys-funktionel vejrtrækning. Du kan læse mere om dysfunktionel vejrtrækning her (link).

Hvorfor blev du fysioterapeut?

“Jeg er som person meget sportsinteresseret, og har selv dyrket alt lige fra fodbold, håndbold og tennis, til karate, floorball og badminton. Fodbolden har altid fyldt mest og førte mig også i mine unge år til et gymnasieophold på Oure Kostgymnasie. Ligesom alle andre sportsudøvere har jeg i perioder været plaget af skader, hvilket også har affødt en stor interesse for genoptræning, samt hvordan man kan undgå at irriterende skader kan komme tilbage igen og igen. Denne interesse fik mig i 2016 til at begynde på en Bachelor i Fysioterapi, som jeg færdiggjorde i 2019.”

Hvad drømmer du om at dygtiggøre dig yderligere i?

“Gennem min erhvervserfaring som fysioterapeut har jeg brugt meget tid på at behandle patienters symptomer og gener lokalt i kroppen. – Og er blevet frustreret hver gang symptomerne enten er kommet retur kort efter behandlingerne, eller der måske slet ikke har været effekt af lokal behandling. Et stort ønske om bredere kendskab og bedre redskaber til at finde årsagen til symptomerne og ikke kun behandling af symptomerne selv, har ført mig til Osteopatuddannelsen, som jeg startede i 2021 og er færdig med i 2025.”

Hvad laver du, når du ikke lige er på job?

“Når jeg ikke er på arbejde, så bruger jeg en hel del tid på mit osteopati-studie, og selvom jeg ikke spiller fodbold længere, så følger jeg meget med i sporten. Jeg holder mig aktiv med styrketræning og løb, samt en paddlekamp i ny og næ. Vi ses i KompletFysio!”

Nicklas’ kurser og efteruddannelse

– Skulder og knæ, manuel behandling
– Mobilisering med impuls/Manipulation
– Muscle Energy Techniques niveau 1-3
– FIFA Diplomkursus
– Kinesiotape og Dynamisk tape
– Okklusionstræning
– Osteopatiuddannelse siden 2021, færdig 2025

Kontaktoplysninger

Du kan booke en tid hos Nicklas via vores online booking.

Du kan også vælge at kontakte ham direkte på telefon (+45) 31 69 45 65 eller på mail nicklas@kompletfysio.dk.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.