Sportsmassage

Sportsmassage er effektiv som restituering fordi sportsmassage bidrager til øget blodgennemstrømning, mekanisk effekt på muskelvæv og reducerer smerter og har en psykologisk effekt.

De tre største effekter ved sportsmassage

1

Fremskyndet restitution

Det er gennem den lokalt øgede blodgennemstrømning, som opnås ved massage, at en fremmende restitution kan opnås.
Den største effekt opnås kort efter fysisk præstation og bedst indenfor 2 timer. Den øgede blodgennemstrømning registreres også i efterfølgende aktivitet, hvorfor næste punkt.

2

Præsentationsfremmende effekt

På grund af den registrerede øgede blodcirkulation, kan sportsmassage forud for sportsaktivitet, have en præsentationsfremmende effekt.

3

Smertereducerende

Studier viser at lettere og dybdegående massage reducerer smerter i muskelvæv. Den bedste effekt ses kombineret med doseret træning.

Husker du at anvende en foam roller?

Foam roll er en effektiv metode til at massere dine muskler selv. Foam roll fungerer ved at lader din krop hvile ned på rullen, mens du roligt ruller frem og tilbage. Du kan også ligge stille på foam rolleren og holde tryk på en muskel, mens nært led bevæges. Fx ligge på forsiden af låret og bevæge knæet. Vi anbefaler at du foam roller før dit træningspas

Det siger vores kunder

Der er bare ikke noget bedre
end at starte weekenden med en
god omgang effektiv fysioterapi.

Tak for al jeres hjælp.

– Nina Lind
3. september 2019

Jeg er blevet behandlet af Linea for problemer med min ene skulder. Linea er meget dygtig og jeg følte jeg var i gode hænder fra første minut. Efter en række behandlinger og mange hjemmeøvelser senere er min skulder nu blevet normal igen. Så behandlingen var helt klart været en succes.

– Anders Thrane Michelsen
12. maj 2019

Imødekommende og super dygtigt personale. Jeg har gået hos Anne siden februar grundet graviditet og hun har hjulpet mig igennem smerter så jeg kan nyde min graviditet alligevel.

KompletFysio får min varmeste anbefaling.

– Henriette Skaarup
29. maj 2018

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.