Priser

KompletFysio er en klinik udenfor ydernummer – derfor behøver du ikke have en henvisning fra din læge. Det er samme pris for alle og ingen ekstragebyrer på fx tape, k-laser mm. under din behandling.

Behandlingspriser

Hos KompletFysio behandler vi dig uden og med henvisning fra din læge – samme pris, samme tilskud fra Sygeforsikring Danmark, ingen ekstragebyrer!

Hos KompletFysio behøver du ikke først at skaffe en henvisning fra din læge. Det er samme pris for alle, og alt er inkluderet i prisen. Der er altså ingen ekstragebyrer på fx tape, k-laser mm. til din behandling. Der er tilskud fra Sygeforsikring Danmark, og mange sundhedsforsikringer dækker også behandling helt eller delvist hos os.

Hos os køber du én “komplet” pakke, hvor alt du skal bruge er med, og hvor der er god tid til dig og til at undersøge dig grundigt, lægge en plan og starte behandling.
Mange steder er det praksis at have én pris for konsultationen, og så at have tillægsydelser ved behov for akupunktur, laser, kinesiotape mv. Desuden er første konsultion ofte kun på 30 min, hvor den hos os er på 55 min.

Vi vil gerne tilbyde en samlet løsning, hvor man ikke skal bekymre sig om prisen på den behandling fysioterapeuten foreslår. Det vil sige, at du hos os betaler for din konsultation, og så leverer vi en komplet behandling, herunder alt hvad der måtte blive relevant. Der er altså ingen ekstra udgifter hos os hvis fysioterapeuten vurderer, at du har brug for behandling med k-laser, eller hvis du har glemt et lagen at ligge på, eller hvis du skal have akupunktur.

Fysio- & sportsfysioterapi

Førstegangsbehandling (60 min - anbefales)650,-
Førstegangsbehandling (45 min)525,-
Gravidbehandling (60 min)640,-
Lang behandling (60 min)640,-
Normal behandling (45 min)475,-
Normal behandling (30 min)320,-
NADA øreakupunktur125,-
K-laserbehandling (15 min)200,-
UdeblivelseAlmindelig pris

Priser er inkl. alt: tape, akupunktur, K-laser mm.

Gravid & efterfødsel

Gravidbehandling (60 min)640,-
Kort behandling (30 min)320,-
Gravidhold (ved forudbetaling)160,-
Efterfødselshold
1 gang om ugen i 8 uger
1.600,-
UdeblivelseAlmindelig pris

Massage

Massage (60 min)640,-
Massage (45 min)475,-
Massage (30 min)320,-
UdeblivelseAlmindelig pris

Lungefysioterapi

Første lunge konsultation (60 min)650,-
Normal behanding (60 min)640,-
Normal behandling (45 min)475,-
UdeblivelseAlmindelig pris

Sundhedsforsikring

Har du husket at tjekke, om du har en sundhedsforsikring? Flere og flere danskere har forsikringer gennem deres arbejde, og langt de fleste af dem dækker hele eller noget af behandlingen hos os. Det kan derfor ofte godt betale sig lige at tjekke først.

Husk også at fortæl os hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, de giver tilskud til både behandlinger og holdtræning.

Derudover giver vi også studierabat på 10% på alle behandlinger og massager ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Hvis du vil blive klogere på alt det med priser, henvisninger og tilskud så kan du læse mere her.

Læs mere om det med småt

Afbud

Afbud skal senest ske 24 timer før din aftale via opkald eller sms direkte til klinik eller din behandler. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves gebyr på bookede behandlings pris.

Offentlig sygesikring

KompletFysio er uden ydernummer. Det betyder, at du ikke behøver henvisning og har mulighed for at booke din tid uden at konsultere din egen læge.

Tilskud og rabat

Er du studerende eller medlem af Sygeforsikring Danmark har du hos KompletFysio mulighed for at få tilbud eller studierabat.

Betaling

Vi modtager MobilePay, Kontant og kan give en regning du kan betale over din netbank.
sygeforsikring-danmark-logo

Tilskud

Du kan spare op til 133 kr.- ved første behandling og 88 kr.- på de efterfølgende behandlinger*.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.