Bliv klog på din skade

I denne sektion kan du læse mere om de forskellige typer skader, problemstillinger og smerter man kan have, hvis du er interesseret i at vide mere.

Bliv klog på din skade

I denne sektion kan du læse mere om de forskellige typer skader, problemstillinger og smerter man kan have, hvis du er interesseret i at vide mere. Problemstillingerne er opdelt i forskellige regioner i kroppen, samt sportsskader, gravid og efterfødsel, behandling af børn og babyer, vejrtrækning og lunge samt forskellige diagnoser.

Det kan nogle gange være svært at afgøre, hvor problemet egentlig sidder. Hvis man har ondt i skulderen kan det skyldes en udfordret vejrtrækning, som stresser mellemgulvet og ribbenenes bevægelighed. Hvis man har ondt i nakken kan det skyldes problemer med fødderne.

Kroppen hænger sammen på kryds og tværs og kan kompensere for meget. Derfor er det ikke altid der hvor smerterne sidder, at problemet stammer fra.

Det at se kroppen som en helhed er noget af det vi går aller mest op i hos KompletFysio. Vi ønsker at se og behandle skaden eller problemet, men også at komme til bunds i hvorfor problemet overhovedet er opstået. Kun sådan kan man komme helt af med smerterne, og også forebygge at de vender tilbage en anden gang.

Hvis du er i tvivl om, om du har en af de problemstillinger der er omtalt i sektionen her, eller hvis du ikke helt kan regne ud hvad problemet er, så book en tid idag hos en af vores kompetente og erfarne fysioterapeuter.

Fremragende
På basis af 101 anmeldelser
Allan Hansen
25. Juni, 2024
Adam hos KompletFysio er en utrolig dygtig fysioterapeut. Fra første besøg følte jeg mig godt taget imod og i gode hænder. Adam lytter til sine patienter og tilpasser behandlingen efter ens behov. Hans behandlinger har hjulpet mig meget, og de øvelser, han har anbefalet, har gjort en stor forskel i min hverdag. Jeg kan varmt anbefale Adam.
Ole Bjørn Andersen
18. Juni, 2024
Jeg har fået og får behandling af Nicklas. Det er en meget kompetent behandling, som har nedsat antallet af dage med spændingshovedpine. Jeg kan kun anbefale KompletFysio.
Claus Rasmussen
9. Juni, 2024
Blev opereret for en overrevet akillessene i oktober 23. Var til to konsultationer i slutningen af januar 24, og derefter på et "ankelhold" en gang om ugen frem til slutningen af april 24. Fik rigtig god vejledning og træning, samt gode råd til hjemmetræning. Kunne i slutningen af april gå 15 km uden problemer. Behandlingen var meget kompetent og der var en behagelig stemning.
Luis Grau
14. Maj, 2024
After becoming a father, the back gets surely compromised… I had a Great massage and service by Andreas, will definitely visit again.
Sebastian Billstrøm
13. Maj, 2024
Jeg har været hos Nicklas i snart et års tid og han har hjulpet mig igennem mange skader. Han kan virkelig anbefales og han er klart den bedste fys jeg har haft, by far.
Andreas Norup
28. April, 2024
Jeg kan stærkt anbefale Rasmus Frederiksen. Rasmus hjalp mig videre med mit løberknæ med nye øvelser, massage og laserbehandling. Lyttende og professionel.
Mathilde Holberg
28. April, 2024
Jeg havde et forløb hos Rasmus, til er længere forløb ang. mit knæ. Det var en super god individuel tilrettelagt behandling, jeg var yderst tilfreds, og kommer helt klart igen, hvis der skulle opstå noget andet. :)
Mathias Ørum
28. April, 2024
Jeg var et smut forbi Rasmus Frederiksen hos KompletFysio med et ankel problem. Behagelig oplevelse gennem hele behandlingsforløbet, sørger for at du forstår din situation og hvad der kommer til at ske fremadrettet! Professionel tilgang og venlig. Jeg kan varmt anbefale Rasmus!
Joanna Lopacinska
25. April, 2024
Det var rart at få professionel hjælp fra Nicklas
Taus Edwards
17. April, 2024
Professionel og kompetente behandlere der virkelig forstår sig på ens problem. Klinikken er hyggelig og sammen med personalet danner det en kanon atmosfærer. Efter 4 intense behandlinger hos Adem er min ryg igen god

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.