Formthotics såler

Såler der støtter dine fødder

Formthotics såler fås meget varieret støtte og komfort efter dit behov. De fleste såler, meget øget komfort, består af en kombination af et lag polyetylenskum-materiale, med lav densitet ovenpå en base af skum med høj density, som giver optimal komfort og stabilitet.

Den mest klassiske sål, som er valget for de fleste, er original dual medium – sålen. Original dual medium sålen giver foden optimal støtte i svang. Anvendelig til alle dine sko, løb, vandring, håndbold, basket mm. Sålen har hårdhed i bunden med et 60% blødere lag øverst. Øget biomekanisk støtte med forbedret komfort og stødabsorbering.

Low Profile Dual Medium – sålen, er sålen til din fodboldstøvle. Den unikke “dual density” konstruktion reducerer trykket fra “knopperne” og giver optimal komfort til foden. Sålen er mindre end original sålen, så der er plads i fodboldstøvlen der har lav hælkappe, så din fod ikke bliver skubbet ud af støvlen.

Af varianterne kan vi også nævne “Sommer-sålen” til dine ballerina. En Slankere og kortere pasform med en mindre profileret hælcup, uden at gå på kompromis med den perfekte støtte. Designet til business- og højhælede sko – passer perfekt til dine sommersko.

Priser for formthotics såler

Konsultationspris (30 min)310,-
Pris (pr. sålesæt)750,-

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.