Akupunktur

Akupunktur kan lindre muskel-, sene- og ledsmerter samt hovedpine. Anvendes til både akutte og kroniske smerter. Det koster ikke ekstra hos Kompletfysio at få akupunktur i forbindelse med fysioterapeutisk behandling.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur er en nålebehandling. Vi behandler ud fra medicinsk akupunktur, som er funderet i moderne sundhedsvidenskabelige principper i vesten, hvor der behandles i det specifikke skadet eller ømme område.

Tynde nåle stikkes i muskulatur. Nålene stimulerer nervesystemet og denne stimulering kan medføre smertelindring, øget blodgennemstrømning og afspænding af musklerne. Behandlingen har ofte positive effekter, som kommer til udtryk ved symptomlindring, øget bevægelighed, forbedret nattesøvn, og færre smerter.

Normalt indsættes 6-8 nåle i området med symptomer og smerter

Virkningen kan være langsomt indsættende. Ved kroniske problematikker kan man forvente 6-12 behandlinger inden der er effekt, og ved akutte skader 1-3 behandlinger.

Klinik: Kun på klinikken på Jens Jessens Vej
Pris: Koster ikke ekstra ved normal behandling
Enkeltstående akupunktur behandling: 75,-

Det siger vores kunder

Der er bare ikke noget bedre
end at starte weekenden med en
god omgang effektiv fysioterapi.

Tak for al jeres hjælp.

– Nina Lind
3. september 2019

Jeg er blevet behandlet af Linea for problemer med min ene skulder. Linea er meget dygtig og jeg følte jeg var i gode hænder fra første minut. Efter en række behandlinger og mange hjemmeøvelser senere er min skulder nu blevet normal igen. Så behandlingen var helt klart været en succes.

– Anders Thrane Michelsen
12. maj 2019

Imødekommende og super dygtigt personale. Jeg har gået hos Anne siden februar grundet graviditet og hun har hjulpet mig igennem smerter så jeg kan nyde min graviditet alligevel.

KompletFysio får min varmeste anbefaling.

– Henriette Skaarup
29. maj 2018

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.