Vi behandler

Fysioterapi – Sportsfysioterapi – Træning – Massage

Hvad skal du vælge?

Fysioterapi, sportsfysioterapi, træning eller massage? Vi kan faktisk godt forstå at det er svært at vide, hvad man skal vælge imellem. Når du skal vælge en behandling, skal du lige så meget vælge en behandler. Læs mere om os hver især her. Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige behandlingsområder.

Fysio- & sportsfysioterapi

Vi har mange forskellige dygtige fysioterapeuter, som dækker en bred vifte af specialer, helt fra Gravid, Efterfødsel og Baby til Lungefysioterapi, Sportsfysioterapi, Okklusionstræning og Akupunktur.

På klinikken har vi valgt at holde samme priser uanset om du skal have almindelig fysioterapi, eller om du skal have specialistbehandling. Vi har desuden studierabat på 10%, og du kan få tilskud fra Danmark og din private sundhedsforsikring.

 Du kan læse mere om hver enkelt behandler og deres specialer her. og finde den behandler der passer bedst til dig og din problemstilling. Når du har fundet behandleren, er det bare at bestille tid via vores online booking.

Hvis bookingen driller, eller du er i tvivl om hvilken fysioterapeut der er den rigtige for dig, så sidder vores sekretær klar til at hjælpe dig på 30480785.

Gravid- & efterfødsel

Med en krop i konstant forandring, og en større belastning af muskler sener og led, kan en graviditet for mange gravide give en del komplikationer og gener.

Vi vil hjælpe dig med at komme godt og sikkert igennem din graviditet, samt forberede kroppen på fødslen, og livet efter en graviditet.

Du kan læse mere om vores gravid- og efterfødselsbehandling her

Lunge- og vejrtrækningsfysioterapi

På klinikken er vi højt specialiserede i behandling af forskellige udfordringer med vejrtrækningen. Det kan være dysfunktionel vejrtrækning eller spændinger i hals og strube, men det kan også være lungesygdomme som astma, KOL, fibrose eller Covid-senfølger.

Læs mere om vores Lunge- og vejrtrækningsfysioterapeutiske behandlinger her

Massage

Alle vores fysioterapeuter er også uddannede massører, og står klar til at give dig en velværeoplevelse eller hjælp til din restitution.

Gravidmassage er for dig der er gravid og gerne vil nyde en behagelig massage. Du kan ligge på maven på vores behagelige gravidbrikse, eller på ryg eller side hvis du foretrækker det. Der er ingen grænser hvor hvor tidligt eller hvor sent i graviditeten man kan modtage gravidmassage.

Fysiurgisk massage er for dig der gerne vil slappe af, have kroppen ned i gear, og blive afspændt. Eller måske har du spændinger eller smerter et sted, som du gerne vil have arbejdet igennem.

Sportsmassage er for dig som gerne vil hjælpe kroppen til at yde mere under kamp eller træning, til at restituere hurtigere efter træning, eller som hjælp til en skade der driller.

 

Når vi giver fysioterapi arbejder vi også altid med vores hænder, så hvis du er i tvivl om du skal bestille massage eller fysioterapi så ring til klinikken på 30480785, og snak med vores sekretær om dine ønsker.

Det er også muligt at købe gavekort til en massage, hvis du gerne vil glæde en du holder af.

Træning

I KompletFysio har vi en lang række muligheder for at finde den træning der passer lige præcis dig.

Individuel træning og genoptræning

Individuel træning er for dig der gerne vil træne alene sammen med en fysioterapeut. Det kan være at du har brug for ekstra fokus på en gammel skade, eller at smerter gør det svært eller utrygt at træne sammen med andre – eller måske passer tidspunkterne med hold bare ikke. Det er altid muligt at få individuel, privat træning hos en af vores sportsfysioterapeuter.

I kompletFysio tilbyder vi genoptræningsforløb til alle typer skader. Mange klienter har fortsat brug for råd og vejledning efter endt kommunal genoptræning, og nogle kan ikke deltage i den kommunale genoptræning, eller foretrækker selv at finde en fysioterapeut til genoptræning.

Hvis du er interesseret, så book en tid til vurdering hos vores sportsfysioterapeuter, eller kontakt dem ved spørgsmål.

Holdtræning

I kompletFysio har vi en lang række hold, inden for vores forskellige specialer. Du kan se oversigten over vores hold i menuen under Træning.

Fremragende
På basis af 91 anmeldelser
Andreas Norup
28. April, 2024
Jeg kan stærkt anbefale Rasmus Frederiksen. Rasmus hjalp mig videre med mit løberknæ med nye øvelser, massage og laserbehandling. Lyttende og professionel.
Mathilde Holberg
28. April, 2024
Jeg havde et forløb hos Rasmus, til er længere forløb ang. mit knæ. Det var en super god individuel tilrettelagt behandling, jeg var yderst tilfreds, og kommer helt klart igen, hvis der skulle opstå noget andet. 🙂
Mathias Ørum
28. April, 2024
Jeg var et smut forbi Rasmus Frederiksen hos KompletFysio med et ankel problem. Behagelig oplevelse gennem hele behandlingsforløbet, sørger for at du forstår din situation og hvad der kommer til at ske fremadrettet! Professionel tilgang og venlig. Jeg kan varmt anbefale Rasmus!
Joanna Lopacinska
25. April, 2024
Det var rart at få professionel hjælp fra Nicklas
Taus Edwards
17. April, 2024
Professionel og kompetente behandlere der virkelig forstår sig på ens problem. Klinikken er hyggelig og sammen med personalet danner det en kanon atmosfærer. Efter 4 intense behandlinger hos Adem er min ryg igen god
Gert Reykdalh
8. April, 2024
Hyggelig klinik, professionel behandling, og det lykkedes da min terapeut, Adam, at få bugt med mine smerter. Yderst tilfreds !
Rikke Emilia Klok Sander
4. April, 2024
Jeg er kommet hos først KuhreFysio og senere KompletFysio under og efter graviditet. Under graviditet har jeg modtaget behandling af svære bækkensmerter, hvilket løbende har øget mit funktionsniveau og lindret betragteligt. Til første behandling ankom jeg krummet sammen i smerte og tudende, hvilket allerede blev tryllet MEGET bedre efter én time. Kæmpe anbefaling af Anne og Pia, hvis du har graviditetsgener. Til behandling af respirationsgener, astma og længerevarende hoste er jeg kommet hos Emma. Hun får også min varmeste anbefaling. Alle er de yderst kompetente, initiativrige og meget, meget behagelige. Jeg har til enhver tid følt mig respekteret og taget alvorligt, hvilket ellers kan være en udfordring, især med graviditetsrelaterede skader og smerter. Stuhr 5-tal fra mig
Sascha Thoning
25. Marts, 2024
Pia Grønhøj er både dygtig, lydhør, hyggelig og tålmodig. Stor anbefaling herfra.
Chris Poole
23. Marts, 2024
Emma er en meget dygtig fysioterapeut. Hun har hjulpet mig med nogle problemer der bl.a. stammer fra mange års arbejde som fløjtenist. Hun fandt meget hurtigt hvor og hvordan at problemerne kunne forbedres. Hun kan anbefales til alle, men især til musikere der oplever gener når de spiller.
Jeanette Broe
11. Marts, 2024
Virkelig kompetente fys - uanset hvem jeg har været i forløb med. Fordi de alle har forskellige specialer er der altid en der kan det man har brug for! Kommer aldrig til at gå andre steder igen.
sygeforsikring-danmark-logo

Tilskud

Du kan spare op til 133 kr.- ved første behandling og 88 kr.- på de efterfølgende behandlinger*.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.