Knæhold

Holdet er et mix – individuelle niveauer, der træner individuelle programmer med fys på hele tiden. Holdet er for dig som mangler mobilitet/bevægelighed, styrke, stabilitet og øget funktion i dit knæ.

Knæhold

Holdet er for dig som skal træne eller genoptræne dit knæ, hvor du får superviseret træning i fællesskab.

Du kan deltage med korsbåndsskade, meniskskade, instabilt knæ, eller noget helt fjerde. Træning er altid med en fysioterapeut. Træningen er effektiv, da vi presser dig til at opnå fuldt udbytte af dine øvelser. Vi guider dig, så du udfører øvelserne korrekt. Vi underviser dig, så du forstår den biomekaniske sammenhæng og svarer på alle dine spørgsmål undervejs.

For at deltage på holdet, skal du forudgående være undersøgt af fysioterapeut, Andreas, for at kende netop dit niveau og behov.

Vi træner fælles, men med en individuel tilgang. Knæhold er opdelt i to niveauer, grænsen er flydende og vurderes sammen med fysioterapeut. Vi kalder dem hhv. begynder og øvet.

Praktisk information om knæhold

Tid

Onsdag: 07:45 – 08:40
(Begynder/Artrose)

Torsdag: 17:00 – 17:55
(Knæholdgenoptræning): 18:00 – 18:55

Sted

KompletFysio
Sindshvilevej 15, 2000 Frederiksberg

Pris og deltagere

160 kr. pr. gang ved forudbetaling.

4 uger

185 kr. pr. gang uden forudbetaling.

Antal pladser på holdet: 5

Forudbetaling måned for måned.

Fysioterapeut

Andreas

Påklædning

Du skal være omklædt, når du kommer. Der er desværre ikke mulighed for omklædning. Du kommer formentlig til at svede, så medbring gerne et lille håndklæde.

Booking

Kontakt Andreas andreas@kompletfysio.dk for forundersøgelse.

sygeforsikring-danmark-logo

Tilskud

Du kan spare op til 133 kr.- ved første behandling og 88 kr.- på de efterfølgende behandlinger*.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.