Styrkehold

Hold dig aktiv, øg din styrke og livskvalitet.

Styrkehold

Styrkeholdet er for dig der ønsker at træne på små hold og hvor træningen tilpasses individuelt til dit niveau og behov. Til dig der ønsker at starte med at styrketræning, men har brug for en hjælpende hånd.

Det er til dig som gerne vil motiveres eller har brug for hjælp til teknikkerne i øvelserne. Til dig der bare gerne vil være stærkere eller ønsker at tabe sig.

Til dig der ønsker at bruge holdet som et springbræt inden du skal træne selv i fitnesscenter.

Praktisk information om styrkehold

Tid

Torsdag: 11:00 – 12:00

Sted

KompletFysio
Sindshvilevej 15
2000 Frederiksberg

Pris og deltagere

160 kr. pr. gang
Antal hold pladser: 5

Fysioterapeut

Linea

Påklædning

Du skal være omklædt, når du kommer. Der er desværre ikke mulighed for omklædning. Du kommer formentlig til at svede, så medbring gerne et lille håndklæde.

Booking

Kontakt Linea på xx@xx.dk.

Det siger vores kunder

Der er bare ikke noget bedre
end at starte weekenden med en
god omgang effektiv fysioterapi.

Tak for al jeres hjælp.

– Nina Lind
3. september 2019

Jeg er blevet behandlet af Linea for problemer med min ene skulder. Linea er meget dygtig og jeg følte jeg var i gode hænder fra første minut. Efter en række behandlinger og mange hjemmeøvelser senere er min skulder nu blevet normal igen. Så behandlingen var helt klart været en succes.

– Anders Thrane Michelsen
12. maj 2019

Imødekommende og super dygtigt personale. Jeg har gået hos Anne siden februar grundet graviditet og hun har hjulpet mig igennem smerter så jeg kan nyde min graviditet alligevel.

KompletFysio får min varmeste anbefaling.

– Henriette Skaarup
29. maj 2018

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapeut-klinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.