Fysioterapi

KompletFysio har specialister inden for sportsskader, nakke og ryg, NADA øreakupunktur, lungefysioterapi, gravid og efterfødselsbehandling og træning.

Få fysioterapeutisk behandling hos KompletFysio

Hos KompletFysio har vi dygtige fysioterapeuter på Frederiksberg, som kan hjælpe dig med at komme hurtigt ovenpå smerter eller skader. Om du for nylig har været udsat for en skade eller om du lider af kroniske smerter, så kan vores specialister tilbyde praktisk og manuel behandling, som kan fremskynde din bedring.

Fysioterapi findes i mange størrelser

Fysioterapi handler om fysisk bevægelse, som det engelske navn også beskriver “physical therapy”. I dag vil du opleve at fysioterapeuter arbejder meget forskelligt, og det gør vi også hos KompletFysio.

Når alt kommer til alt, så er anatomien og biomekanikken den samme i fx et knæ, hvad end du er komme til skade eller har smerter. Behandlingen kan dog variere alt afhængig af hvad dit funktionelle niveau er og hvad du skal tilbage til.

Hvad tilbyder vi af fysioterapeutisk behandling hos KompletFysio

 • Manuel behandling – som kan minde meget om massage
 • Øvelses terapi
 • K-laser
 • Compex – strøm til at aktivere og afspænde muskler
 • Funktionel træning – øget styrke og sportsspecifikt niveau
 • NADA øreakupunktur
 • Formthotics indlægssåler til alle sko og fødder
 • MET
 • Holdtræning – børn, knæ, ankel, lunge, skulder, gravid og efterfødselshold
 • Ergonomi, råd og vejledning
 • Gravid behandling og vi har brikse med hul til maven
 • Efterfødsel – tjek af delte mavemuskler, hjælp efter kejsersnit, bækkenbund, tilbage til træning
 • Lunge fysioterapi
 • Behandling af børn og vækstskader
 • RAH-behandling – en metode til at påvirke nervestimuli
 • Manipulation – betyder at knække ryggen
Fremragende
På basis af 91 anmeldelser
Rikke Emilia Klok Sander
4. April, 2024
Jeg er kommet hos først KuhreFysio og senere KompletFysio under og efter graviditet. Under graviditet har jeg modtaget behandling af svære bækkensmerter, hvilket løbende har øget mit funktionsniveau og lindret betragteligt. Til første behandling ankom jeg krummet sammen i smerte og tudende, hvilket allerede blev tryllet MEGET bedre efter én time. Kæmpe anbefaling af Anne og Pia, hvis du har graviditetsgener. Til behandling af respirationsgener, astma og længerevarende hoste er jeg kommet hos Emma. Hun får også min varmeste anbefaling. Alle er de yderst kompetente, initiativrige og meget, meget behagelige. Jeg har til enhver tid følt mig respekteret og taget alvorligt, hvilket ellers kan være en udfordring, især med graviditetsrelaterede skader og smerter. Stuhr 5-tal fra mig
Sascha Thoning
25. Marts, 2024
Pia Grønhøj er både dygtig, lydhør, hyggelig og tålmodig. Stor anbefaling herfra.
Chris Poole
23. Marts, 2024
Emma er en meget dygtig fysioterapeut. Hun har hjulpet mig med nogle problemer der bl.a. stammer fra mange års arbejde som fløjtenist. Hun fandt meget hurtigt hvor og hvordan at problemerne kunne forbedres. Hun kan anbefales til alle, men især til musikere der oplever gener når de spiller.
Jeanette Broe
11. Marts, 2024
Virkelig kompetente fys - uanset hvem jeg har været i forløb med. Fordi de alle har forskellige specialer er der altid en der kan det man har brug for! Kommer aldrig til at gå andre steder igen.
Afet Zilbeari (Dobroshti)
27. Februar, 2024
Godt service
Torbjørn Rosvoll
23. Februar, 2024
Dyktige folk!
nicoo E
21. Januar, 2024
Jeg kan varmt anbefale Adam Thagesen han er virkelig en sød og rar person, meget forstående og lyttende, og bedst af alt så kan han virkelig sit kram. 10 stjerner herfra
Audrux B
9. November, 2023
Jeg har gået til fysiopilates hos Pia i over et år. Det er hver gang en god oplevelse, som giver mere overskud til min hverdag. Jeg er næsten kommer helt af med mine smerter i lænd, så jeg vil helt klart anbefale denne blide form for træning hos Pia.
Yvonne Mørck
6. November, 2023
Jeg har haft ortopædiske indlæg det meste af livet, som har fungeret mere eller mindre godt. Ingen behandlere har dog noteret, at jeg har deforme tæer, således at min trædeflade er mindre end normalt. Det fik jeg konstateret hos en kompetent fysioterapeut hos Kompletfysio, som også fik tilpasset et særligt indlæg, Formthotics, til mine fødder. Det har gjort, at jeg nu kan gå længere end før uden smerter, og at jeg bedre kan holde balancen. Råd og vejledning af dygtige fagfolk er afgørende for den individuelle tilpasning af Formthotics indlæg. Yvonne Mørck (67 år)
Susanne Rosenild
14. Oktober, 2023
Emma Bjørn har hjulpet mig super professionelt gennem et udfordrende forløb med smerter. Hun ser på hele kroppen og den aktuelle situation jeg er i. Hun har en meget skarp og faglig vurdering og konkret behandling af det som skal til Hun kan se og mærke sig frem til hvor problemerne er. Gennem dialog om hverdagsforhold har jeg fået konkrete og realistiske råd og øvelser til at tage fat på. Og det hjælper! Uforbeholden anbefaling herfra!
sygeforsikring-danmark-logo

Tilskud

Du kan spare op til 133 kr.- ved første behandling og 88 kr.- på de efterfølgende behandlinger*.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.