Lændesmerter

Den onde folkesygdom..

Ondt i lænden

Meget kan forårsage smerter i lænden

50% har oplevet smerter i lænden indenfor de sidste 6 måneder. Lændesmerter kan være til stor gene og påvirkning af arbejde og dagligdagen. Lændesmerter kan stamme fra ledene i rygsøjlen, de kan låse sig, der kan opstå inflammation ved gentagne uhensigtsmæssigt bevægemønster, en disk imellem ryghvirvlerne kan trykke på nerven, sammenfald i ryggen og slidgigt. Ledbånd og muskler giver tit en fornemmelse af stivhed i ryggen og skarpe smerter ved bevægelse. Smerterne kan ligeledes stamme fra bækkenleddene. Det kan fx skyldes bækkeninstabiliet eller en låsning.

At løfte tungt gentagne gange er hårdt for lænden, såvel som at sidde ned hele dagen er hårdt for lænden. Vi udsætter vores kroppe for mange belastninger i løbet af dagligdagen. Disse fysiske belastninger kombineret med, for meget stress, for lidt træning og mange andre faktorer kan medføre lændesmerter.

Som med alle andre problematikker er det vigtigt med en korrekt diagnose. Vi vil foretage en grundig undersøgelse og finde af ud af, hvad det er for en struktur, der generer dig. Efterfølgende, ud fra den fysioterapeutiske undersøgelse, identificerer vi årsagen til din smerte. Vi vil både behandle og rådgive dig. Nogle gange kan det også være nødvendigt at supplere med nogle specifikke øvelser for at opnå varige resultater.

Det siger vores kunder

Der er bare ikke noget bedre
end at starte weekenden med en
god omgang effektiv fysioterapi.

Tak for al jeres hjælp.

– Nina Lind
3. september 2019

Jeg er blevet behandlet af Linea for problemer med min ene skulder. Linea er meget dygtig og jeg følte jeg var i gode hænder fra første minut. Efter en række behandlinger og mange hjemmeøvelser senere er min skulder nu blevet normal igen. Så behandlingen var helt klart været en succes.

– Anders Thrane Michelsen
12. maj 2019

Imødekommende og super dygtigt personale. Jeg har gået hos Anne siden februar grundet graviditet og hun har hjulpet mig igennem smerter så jeg kan nyde min graviditet alligevel.

KompletFysio får min varmeste anbefaling.

– Henriette Skaarup
29. maj 2018

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.