Kroniske smerter

Der er flere mennesker end man tror der lider af kroniske eller hyppigt tilbagevende smerter. Ofte forringer langvarige, kroniske smerter livskvaliteten markant. Jo tidligere, der bliver gjort en indsats, desto bedre. Langvarige smerter kan opstå efter trafikuheld, en operation eller som følgevirkning af sygdom.

Få styr på dine smerter

Kroniske smerter kan påvirke dig på mange måde, det kan både have betydning for dit arbejde, og gå udover din familie, venner eller forhold.

Kroniske smerte kan være svære og udfordrende, da smerter i sig selv ikke er synlige. Det kan være svært for de mennesker omkring dig at forstå dine smerter og hvilke begrænsninger dine smerter giver dig. Du kan måske føle et behov for altid at skulle retfærdiggøre sygdommen overfor andre og mødes med mistro.

Nogle mennesker med kroniske smerter oplever depression, søvnforstyrrelser, dårlig hukommelse, mistet livsglæde og en tendens til at isolere sig fra omverdenen og blive asocial.

Kroniske smerter påvirker folk ikke kun fysisk, men også psykisk og socialt.

Kroniske smerter er oftest uspecifikke og opstår i muskler, leddene eller skelettet. Mange lider også af nerverelateret kroniske smerter.

Behandlinger

Hos Kompletfysio behandler vi mennesket som en helhed. Det kan være svært med kroniske smerter, at have overskud til at lave mange øvelser, i det hele taget at skulle lave øvelser. Vi starter tit og ofte med at behandle dig- med vores hænder og kan supplere med øvelser, når/hvis der er behov for det.

Book en tid til fysioterapi så vi kan hjælpe dig med at håndterer dine smerter

Former for kroniske smerter

  • Ansigtssmerter
  • Fibromyalgi
  • Gigtsmerter
  • Kronisk hovedpine og migræne
  • Piskesmældsskade (whiplash)
  • Nervesmerter som følge af operation

Det siger vores kunder

Der er bare ikke noget bedre
end at starte weekenden med en
god omgang effektiv fysioterapi.

Tak for al jeres hjælp.

– Nina Lind
3. september 2019

Jeg er blevet behandlet af Linea for problemer med min ene skulder. Linea er meget dygtig og jeg følte jeg var i gode hænder fra første minut. Efter en række behandlinger og mange hjemmeøvelser senere er min skulder nu blevet normal igen. Så behandlingen var helt klart været en succes.

– Anders Thrane Michelsen
12. maj 2019

Imødekommende og super dygtigt personale. Jeg har gået hos Anne siden februar grundet graviditet og hun har hjulpet mig igennem smerter så jeg kan nyde min graviditet alligevel.

KompletFysio får min varmeste anbefaling.

– Henriette Skaarup
29. maj 2018

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.