Kroniske smerter

Der er flere mennesker end man tror der lider af kroniske eller hyppigt tilbagevende smerter. Ofte forringer langvarige, kroniske smerter livskvaliteten markant. Jo tidligere, der bliver gjort en indsats, desto bedre. Langvarige smerter kan opstå efter trafikuheld, en operation eller som følgevirkning af sygdom.

Få styr på dine smerter

Kroniske smerter kan påvirke dig på mange måde, det kan både have betydning for dit arbejde, og gå udover din familie, venner eller forhold.

Kroniske smerte kan være svære og udfordrende, da smerter i sig selv ikke er synlige. Det kan være svært for de mennesker omkring dig at forstå dine smerter og hvilke begrænsninger dine smerter giver dig. Du kan måske føle et behov for altid at skulle retfærdiggøre sygdommen overfor andre og mødes med mistro.

Nogle mennesker med kroniske smerter oplever depression, søvnforstyrrelser, dårlig hukommelse, mistet livsglæde og en tendens til at isolere sig fra omverdenen og blive asocial.

Kroniske smerter påvirker folk ikke kun fysisk, men også psykisk og socialt.

Kroniske smerter er oftest uspecifikke og opstår i muskler, leddene eller skelettet. Mange lider også af nerverelateret kroniske smerter.

Behandlinger

Hos Kompletfysio behandler vi mennesket som en helhed. Det kan være svært med kroniske smerter, at have overskud til at lave mange øvelser, i det hele taget at skulle lave øvelser. Vi starter tit og ofte med at behandle dig- med vores hænder og kan supplere med øvelser, når/hvis der er behov for det.

Book en tid til fysioterapi så vi kan hjælpe dig med at håndterer dine smerter.

Former for kroniske smerter

  • Ansigtssmerter
  • Fibromyalgi
  • Gigtsmerter
  • Kronisk hovedpine og migræne
  • Piskesmældsskade (whiplash)
  • Nervesmerter som følge af operation
Fremragende
På basis af 101 anmeldelser
Allan Hansen
25. Juni, 2024
Adam hos KompletFysio er en utrolig dygtig fysioterapeut. Fra første besøg følte jeg mig godt taget imod og i gode hænder. Adam lytter til sine patienter og tilpasser behandlingen efter ens behov. Hans behandlinger har hjulpet mig meget, og de øvelser, han har anbefalet, har gjort en stor forskel i min hverdag. Jeg kan varmt anbefale Adam.
Ole Bjørn Andersen
18. Juni, 2024
Jeg har fået og får behandling af Nicklas. Det er en meget kompetent behandling, som har nedsat antallet af dage med spændingshovedpine. Jeg kan kun anbefale KompletFysio.
Claus Rasmussen
9. Juni, 2024
Blev opereret for en overrevet akillessene i oktober 23. Var til to konsultationer i slutningen af januar 24, og derefter på et "ankelhold" en gang om ugen frem til slutningen af april 24. Fik rigtig god vejledning og træning, samt gode råd til hjemmetræning. Kunne i slutningen af april gå 15 km uden problemer. Behandlingen var meget kompetent og der var en behagelig stemning.
Luis Grau
14. Maj, 2024
After becoming a father, the back gets surely compromised… I had a Great massage and service by Andreas, will definitely visit again.
Sebastian Billstrøm
13. Maj, 2024
Jeg har været hos Nicklas i snart et års tid og han har hjulpet mig igennem mange skader. Han kan virkelig anbefales og han er klart den bedste fys jeg har haft, by far.
Andreas Norup
28. April, 2024
Jeg kan stærkt anbefale Rasmus Frederiksen. Rasmus hjalp mig videre med mit løberknæ med nye øvelser, massage og laserbehandling. Lyttende og professionel.
Mathilde Holberg
28. April, 2024
Jeg havde et forløb hos Rasmus, til er længere forløb ang. mit knæ. Det var en super god individuel tilrettelagt behandling, jeg var yderst tilfreds, og kommer helt klart igen, hvis der skulle opstå noget andet. :)
Mathias Ørum
28. April, 2024
Jeg var et smut forbi Rasmus Frederiksen hos KompletFysio med et ankel problem. Behagelig oplevelse gennem hele behandlingsforløbet, sørger for at du forstår din situation og hvad der kommer til at ske fremadrettet! Professionel tilgang og venlig. Jeg kan varmt anbefale Rasmus!
Joanna Lopacinska
25. April, 2024
Det var rart at få professionel hjælp fra Nicklas
Taus Edwards
17. April, 2024
Professionel og kompetente behandlere der virkelig forstår sig på ens problem. Klinikken er hyggelig og sammen med personalet danner det en kanon atmosfærer. Efter 4 intense behandlinger hos Adem er min ryg igen god

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.