Efterfødsel

Vores fysioterapeuter er specialiserede efterfødselsbehandlere med flere kurser i bagagen og mange års erfaring med behandling af efterfødselsgener. Behandlingen består af vejledning efter fødsel eller kejsersnit, manuelle teknikker, mobilisering, bløddelsbehandling (massage) og vejledende supplerende træning.

Efterfødselsbehandling

Hos Kompletfysio er der mulighed for at få et efterfødsels tjek.

Vi kan undersøge for delte mavemuskler (rectus diastase) og vejlede i hensigtsmæssig træning, vejlede i korrekt aktivering af bækkenbund, samt løsne arvæv og kontraktur efter kejsersnit.

Vi vi kan hjælpe med nakke og skuldersmerter, samt lænd, bækken og balde smerter, gener som mange har efter fødslen, ofte grundet mange tunge løft og uhensigtsmæssige positioner. Ømme fødder måske nedfaldet forfod eller platfod efter graviditeten. Du vil få en grundig undersøgelse og behandlingen tilpasset hvad du har brug for.

En efterfødselsbehandling kan bestå af:

  • Vejledning i korrekt løfteteknik
  • Holdningskorrigerende øvelser
  • Korrekt aktivering af bækkenbund
  • Korrekt aktivering af tværgående mavemuskel, i forhold til rectus diastase og opbygning af core muskulatur
  • Styrkende øvelser for skuldre, nakke, balder og ryg

Der vil ofte indgå manuel teknikker i behandling, det kunne være for at korrigere fejlstillinger, låsninger samt løsne spændt og smertende væv.

Efterfødselshold

Vores efterfødselshold er for dig der ønsker at komme i gang igen efter fødslen. Holdene vil ALLE have fokus på styrke og stabilitet, og tage højde for de forskellige komplikationer der kan forekomme efter en graviditet og fødsel.

Klinik: Rolfsvej 4, Frederiksberg & Sindshvilevej 15, Frederiksberg
Behandlere: Pia & Linea

Sportsmassage – spændinger og fordi det er rart

Vi kender det alle, ømme skuldre og nakke efter lange dage foran computeren i skole/ på arbejde. Hverdagen hurtige tempo, kan brydes med 30 min hvor det kun handler om dig. Nogle gange er det bare rart at blive masseret!! Hvem har ikke brug for en god gang massage?

Eksempelvis kan massage kompensere for de skadevirkninger, som kommer af stillesiddende arbejde, stress og daglige belastninger.

Fremragende
På basis af 91 anmeldelser
Andreas Norup
28. April, 2024
Jeg kan stærkt anbefale Rasmus Frederiksen. Rasmus hjalp mig videre med mit løberknæ med nye øvelser, massage og laserbehandling. Lyttende og professionel.
Mathilde Holberg
28. April, 2024
Jeg havde et forløb hos Rasmus, til er længere forløb ang. mit knæ. Det var en super god individuel tilrettelagt behandling, jeg var yderst tilfreds, og kommer helt klart igen, hvis der skulle opstå noget andet. 🙂
Mathias Ørum
28. April, 2024
Jeg var et smut forbi Rasmus Frederiksen hos KompletFysio med et ankel problem. Behagelig oplevelse gennem hele behandlingsforløbet, sørger for at du forstår din situation og hvad der kommer til at ske fremadrettet! Professionel tilgang og venlig. Jeg kan varmt anbefale Rasmus!
Joanna Lopacinska
25. April, 2024
Det var rart at få professionel hjælp fra Nicklas
Taus Edwards
17. April, 2024
Professionel og kompetente behandlere der virkelig forstår sig på ens problem. Klinikken er hyggelig og sammen med personalet danner det en kanon atmosfærer. Efter 4 intense behandlinger hos Adem er min ryg igen god
Gert Reykdalh
8. April, 2024
Hyggelig klinik, professionel behandling, og det lykkedes da min terapeut, Adam, at få bugt med mine smerter. Yderst tilfreds !
Rikke Emilia Klok Sander
4. April, 2024
Jeg er kommet hos først KuhreFysio og senere KompletFysio under og efter graviditet. Under graviditet har jeg modtaget behandling af svære bækkensmerter, hvilket løbende har øget mit funktionsniveau og lindret betragteligt. Til første behandling ankom jeg krummet sammen i smerte og tudende, hvilket allerede blev tryllet MEGET bedre efter én time. Kæmpe anbefaling af Anne og Pia, hvis du har graviditetsgener. Til behandling af respirationsgener, astma og længerevarende hoste er jeg kommet hos Emma. Hun får også min varmeste anbefaling. Alle er de yderst kompetente, initiativrige og meget, meget behagelige. Jeg har til enhver tid følt mig respekteret og taget alvorligt, hvilket ellers kan være en udfordring, især med graviditetsrelaterede skader og smerter. Stuhr 5-tal fra mig
Sascha Thoning
25. Marts, 2024
Pia Grønhøj er både dygtig, lydhør, hyggelig og tålmodig. Stor anbefaling herfra.
Chris Poole
23. Marts, 2024
Emma er en meget dygtig fysioterapeut. Hun har hjulpet mig med nogle problemer der bl.a. stammer fra mange års arbejde som fløjtenist. Hun fandt meget hurtigt hvor og hvordan at problemerne kunne forbedres. Hun kan anbefales til alle, men især til musikere der oplever gener når de spiller.
Jeanette Broe
11. Marts, 2024
Virkelig kompetente fys - uanset hvem jeg har været i forløb med. Fordi de alle har forskellige specialer er der altid en der kan det man har brug for! Kommer aldrig til at gå andre steder igen.

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.