Hælspore

Belastningssmerter under foden. Du kan have en inflammation i trædpuden, som opstår under gentagne hårde hælisæt, (ofte set hos springgymnaster uden sko) men mere og mere fremkommende hos fodboldspillere der spiller på kunststofbaner uden stødabsorbering i støvlen. Fasciitis plantaris (inflammation af svangsenen) er en hyppig diagnose.

Hælspore (Fasciitis plantaris)

Symptomer

Smerter under foden ved gang. Værst i starten af træningspas og dagen efter.

Behandling

Aflastning og korrekt træning er vejen frem. Som aflastning anbefaler vi Selects hælcup (kan købes i klinikken og i sportsbutikker) eller optapening af trædepuden.

Det en god ide at massere undersiden af foden med en tennisbold eller ball stick samt at lave strækøvelser for lægmuskulaturen og foden. Du skal lave specifikke øvelser, gennemgående løft/sænk af hæl over dørtrin med håndklæde foldet under tæer.

Det er sandsynligt, at dine smerter er forårsaget af en kombination af faktorer. Vi sørger for, at din bevægelighed bliver genoprettet. Vi vil anbefale dig specifikke øvelser, for at du kan genoptræne muskelstyrken.

Det siger vores kunder

Der er bare ikke noget bedre
end at starte weekenden med en
god omgang effektiv fysioterapi.

Tak for al jeres hjælp.

– Nina Lind
3. september 2019

Jeg er blevet behandlet af Linea for problemer med min ene skulder. Linea er meget dygtig og jeg følte jeg var i gode hænder fra første minut. Efter en række behandlinger og mange hjemmeøvelser senere er min skulder nu blevet normal igen. Så behandlingen var helt klart været en succes.

– Anders Thrane Michelsen
12. maj 2019

Imødekommende og super dygtigt personale. Jeg har gået hos Anne siden februar grundet graviditet og hun har hjulpet mig igennem smerter så jeg kan nyde min graviditet alligevel.

KompletFysio får min varmeste anbefaling.

– Henriette Skaarup
29. maj 2018

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.