Gravid og efterfødsel

Specialiseret team med uddannelse fra Danmark og England. Effektive manuelle teknikker, mobilisering, bløddelsbehandling (massage) og vejledende supplerende træning.

Få gravidbehandling hos KompletFysio på Frederiksberg

Med en krop i konstant forandring, og en større belastning af muskler sener og led, kan en graviditet for mange gravide give en del komplikationer og gener.

En gravidbehandling varer en time, hvor vi gennemgår dine problematikker, og hjælper med eventuelle uafklarede spørgsmål. På denne time bliver du undersøgt og behandlet, herunder træningsøvelser, vejledning og manuel behandling.

Du kan ved gravidbehandlinger vælge kun at få manuel behandling / massage. Massagen kan løsne op for alle de spændte og ømme muskler du måtte have under din graviditet, og samtidig er gravidmassage også en god forkælelse for kroppen som gravid. Kroppen får ro, blodgennemstrømning og varme i kroppen.

En gravidbehandling kan hjælpe dig med:

 • Ballesmerter
 • Bækkensmerter
 • Hovedpine
 • Iskiassmerter
 • Kramper
 • Lændesmerter
 • Rygsmerter
 • Uro i benene
 • Vand i kroppen
 • Vejledning i forflytninger, løft og restriktioner
 • Vejledning til rectus diastase

Få hjælp under din graviditet og efterfødsel

På vores specialiserede fysioterapiklinik på Frederiksberg står vi klar til at  hjælpe dig med at komme godt og sikkert igennem din graviditet, samt forberede kroppen på fødslen, og livet efter en graviditet.

Læs om vores gravidhold her

Læs om vores efterfødselshold her

Specialiserede behandlere:

Anne
Linea
Pia

Massage har en positiv virkning mod

 • Lændesmerter
 • Vand i kroppen
 • Iskiassmerter
 • Uro i benene
 • Bækkensmerter
Fremragende
På basis af 91 anmeldelser
Andreas Norup
28. April, 2024
Jeg kan stærkt anbefale Rasmus Frederiksen. Rasmus hjalp mig videre med mit løberknæ med nye øvelser, massage og laserbehandling. Lyttende og professionel.
Mathilde Holberg
28. April, 2024
Jeg havde et forløb hos Rasmus, til er længere forløb ang. mit knæ. Det var en super god individuel tilrettelagt behandling, jeg var yderst tilfreds, og kommer helt klart igen, hvis der skulle opstå noget andet. 🙂
Mathias Ørum
28. April, 2024
Jeg var et smut forbi Rasmus Frederiksen hos KompletFysio med et ankel problem. Behagelig oplevelse gennem hele behandlingsforløbet, sørger for at du forstår din situation og hvad der kommer til at ske fremadrettet! Professionel tilgang og venlig. Jeg kan varmt anbefale Rasmus!
Joanna Lopacinska
25. April, 2024
Det var rart at få professionel hjælp fra Nicklas
Taus Edwards
17. April, 2024
Professionel og kompetente behandlere der virkelig forstår sig på ens problem. Klinikken er hyggelig og sammen med personalet danner det en kanon atmosfærer. Efter 4 intense behandlinger hos Adem er min ryg igen god
Gert Reykdalh
8. April, 2024
Hyggelig klinik, professionel behandling, og det lykkedes da min terapeut, Adam, at få bugt med mine smerter. Yderst tilfreds !
Rikke Emilia Klok Sander
4. April, 2024
Jeg er kommet hos først KuhreFysio og senere KompletFysio under og efter graviditet. Under graviditet har jeg modtaget behandling af svære bækkensmerter, hvilket løbende har øget mit funktionsniveau og lindret betragteligt. Til første behandling ankom jeg krummet sammen i smerte og tudende, hvilket allerede blev tryllet MEGET bedre efter én time. Kæmpe anbefaling af Anne og Pia, hvis du har graviditetsgener. Til behandling af respirationsgener, astma og længerevarende hoste er jeg kommet hos Emma. Hun får også min varmeste anbefaling. Alle er de yderst kompetente, initiativrige og meget, meget behagelige. Jeg har til enhver tid følt mig respekteret og taget alvorligt, hvilket ellers kan være en udfordring, især med graviditetsrelaterede skader og smerter. Stuhr 5-tal fra mig
Sascha Thoning
25. Marts, 2024
Pia Grønhøj er både dygtig, lydhør, hyggelig og tålmodig. Stor anbefaling herfra.
Chris Poole
23. Marts, 2024
Emma er en meget dygtig fysioterapeut. Hun har hjulpet mig med nogle problemer der bl.a. stammer fra mange års arbejde som fløjtenist. Hun fandt meget hurtigt hvor og hvordan at problemerne kunne forbedres. Hun kan anbefales til alle, men især til musikere der oplever gener når de spiller.
Jeanette Broe
11. Marts, 2024
Virkelig kompetente fys - uanset hvem jeg har været i forløb med. Fordi de alle har forskellige specialer er der altid en der kan det man har brug for! Kommer aldrig til at gå andre steder igen.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.