Om vores klinik på Frederiksberg

Vores mål er at udbyde fysioterapi af højeste kvalitet, fra autentiske behandlere som har dig i centrum.

Om klinikken

KompletFysio er en privat fysioterapiklinik i hjertet af Frederiksberg, som leverer specialiseret fysioterapi inden for en lang række specialer.

Klinikken blev stiftet tilbage i 2015 og hed dengang KuhreFysio efter den oprindelige indehaver. I 2022 skete der et ejerskifte til de 3 nuværende ejere, som alle har været en del af klinikken i årevis. I den forbindelse var det naturligt også at skifte navn. Valget faldt på KompletFysio.

Vi har valgt dette navn, fordi vi netop ønsker at levere en komplet løsning til vores klienter. Det der kendetegner os som fysioterapeuter er, at vi alle er nørdede om hver vores felt, og at vi alle vil “go the extra mile” for at vores klienter skal få den bedst mulige behandling. Alle vores fysioterapeuter er håndplukkede, fordi vi ønsker et stærkt team af mennesker, der både vil det bedste for deres klienter, elsker en udfordring og er fagligt meget stærke.

Hos os får du altid den bedste behandling. Og det betyder også, at hvis vi tror at du vil få en mere relevant behandling hos en kollega, så vil vi anbefale dig at skifte til den kollega. Det samme gør sig gældende, hvis vi må sande at kompetencerne alligevel ikke rækker. Hos os er ærlighed vigtig, og din behandling skal være relevant, meningsfuld og følge en plan.

Vi driver KompletFysio fordi det også er vigtigt for vores arbejdsglæde at vi kan give den bedst mulige behandling, og at vi har frihed til det. Flere af os har tidligere været ansat på større kædeklinikker, og savnede den ekstra frihed og ekstra tid som vi har hos os, sådan at

vi kan være til stede i vores behandling, og ikke er tvunget til at tage dyre ekstratillæg for fx. laserbehandling. I KompletFysio kan vi tilbyde alt under samme pris – om du har en henvisning eller ej, så koster det det samme, og her er ingen ekstra gebyrer for akupunktur, powerlaser, tape osv.

Og vi har tid – tid til dig, til at lytte til hvad din problematik er, til at undersøge dig grundigt, til at lægge en plan sammen med dig, til spørgsmål – og tid til at behandle dig. Det er dig der er vigtig for os – din sundhed er vores mål. Og vi vil gøre hvad vi kan, for at vi sammen med dig, kan hjælpe dig til at indfri dit mål.

KompletFysios vision

Vi ønsker i KompletFysio at tilbyde god, kompetent behandling til vores klienter. Vores mål er at udbyde fysioterapi af højeste kvalitet, fra autentiske behandlere som har dig i centrum.

Vi ønsker at levere én komplet løsning, som er skræddersyet til dig, og at du fra første til sidste øjeblik i forløb hos os føler dig i trygge og
kompetente hænder.

Vores hus skal være et hus for glæde, et hus for sundhed og styrke, og et hus for at have det godt i sin krop. Din sundhed er vores højeste mål.

Fremragende
På basis af 91 anmeldelser
Rikke Emilia Klok Sander
4. April, 2024
Jeg er kommet hos først KuhreFysio og senere KompletFysio under og efter graviditet. Under graviditet har jeg modtaget behandling af svære bækkensmerter, hvilket løbende har øget mit funktionsniveau og lindret betragteligt. Til første behandling ankom jeg krummet sammen i smerte og tudende, hvilket allerede blev tryllet MEGET bedre efter én time. Kæmpe anbefaling af Anne og Pia, hvis du har graviditetsgener. Til behandling af respirationsgener, astma og længerevarende hoste er jeg kommet hos Emma. Hun får også min varmeste anbefaling. Alle er de yderst kompetente, initiativrige og meget, meget behagelige. Jeg har til enhver tid følt mig respekteret og taget alvorligt, hvilket ellers kan være en udfordring, især med graviditetsrelaterede skader og smerter. Stuhr 5-tal fra mig
Sascha Thoning
25. Marts, 2024
Pia Grønhøj er både dygtig, lydhør, hyggelig og tålmodig. Stor anbefaling herfra.
Chris Poole
23. Marts, 2024
Emma er en meget dygtig fysioterapeut. Hun har hjulpet mig med nogle problemer der bl.a. stammer fra mange års arbejde som fløjtenist. Hun fandt meget hurtigt hvor og hvordan at problemerne kunne forbedres. Hun kan anbefales til alle, men især til musikere der oplever gener når de spiller.
Jeanette Broe
11. Marts, 2024
Virkelig kompetente fys - uanset hvem jeg har været i forløb med. Fordi de alle har forskellige specialer er der altid en der kan det man har brug for! Kommer aldrig til at gå andre steder igen.
Afet Zilbeari (Dobroshti)
27. Februar, 2024
Godt service
Torbjørn Rosvoll
23. Februar, 2024
Dyktige folk!
nicoo E
21. Januar, 2024
Jeg kan varmt anbefale Adam Thagesen han er virkelig en sød og rar person, meget forstående og lyttende, og bedst af alt så kan han virkelig sit kram. 10 stjerner herfra
Audrux B
9. November, 2023
Jeg har gået til fysiopilates hos Pia i over et år. Det er hver gang en god oplevelse, som giver mere overskud til min hverdag. Jeg er næsten kommer helt af med mine smerter i lænd, så jeg vil helt klart anbefale denne blide form for træning hos Pia.
Yvonne Mørck
6. November, 2023
Jeg har haft ortopædiske indlæg det meste af livet, som har fungeret mere eller mindre godt. Ingen behandlere har dog noteret, at jeg har deforme tæer, således at min trædeflade er mindre end normalt. Det fik jeg konstateret hos en kompetent fysioterapeut hos Kompletfysio, som også fik tilpasset et særligt indlæg, Formthotics, til mine fødder. Det har gjort, at jeg nu kan gå længere end før uden smerter, og at jeg bedre kan holde balancen. Råd og vejledning af dygtige fagfolk er afgørende for den individuelle tilpasning af Formthotics indlæg. Yvonne Mørck (67 år)
Susanne Rosenild
14. Oktober, 2023
Emma Bjørn har hjulpet mig super professionelt gennem et udfordrende forløb med smerter. Hun ser på hele kroppen og den aktuelle situation jeg er i. Hun har en meget skarp og faglig vurdering og konkret behandling af det som skal til Hun kan se og mærke sig frem til hvor problemerne er. Gennem dialog om hverdagsforhold har jeg fået konkrete og realistiske råd og øvelser til at tage fat på. Og det hjælper! Uforbeholden anbefaling herfra!

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.