Om klinikken

Vores mål er at udbyde fysioterapi af højeste kvalitet, fra autentiske behandlere som har dig i centrum.

Om klinikken

KompletFysio er en privat fysioterapiklinik i hjertet af Frederiksberg, som leverer specialiseret fysioterapi inden for en lang række specialer.

Klinikken blev stiftet tilbage i 2015 og hed dengang KuhreFysio efter den oprindelige indehaver. I 2022 skete der et ejerskifte til de 3 nuværende ejere, som alle har været en del af klinikken i årevis. I den forbindelse var det naturligt også at skifte navn. Valget faldt på KompletFysio.

Vi har valgt dette navn, fordi vi netop ønsker at levere en komplet løsning til vores klienter. Det der kendetegner os som fysioterapeuter er, at vi alle er nørdede om hver vores felt, og at vi alle vil “go the extra mile” for at vores klienter skal få den bedst mulige behandling. Alle vores fysioterapeuter er håndplukkede, fordi vi ønsker et stærkt team af mennesker, der både vil det bedste for deres klienter, elsker en udfordring og er fagligt meget stærke.

Hos os får du altid den bedste behandling. Og det betyder også, at hvis vi tror at du vil få en mere relevant behandling hos en kollega, så vil vi anbefale dig at skifte til den kollega. Det samme gør sig gældende, hvis vi må sande at kompetencerne alligevel ikke rækker. Hos os er ærlighed vigtig, og din behandling skal være relevant, meningsfuld og følge en plan.

Vi driver KompletFysio fordi det også er vigtigt for vores arbejdsglæde at vi kan give den bedst mulige behandling, og at vi har frihed til det. Flere af os har tidligere været ansat på større kædeklinikker, og savnede den ekstra frihed og ekstra tid som vi har hos os, sådan at

vi kan være til stede i vores behandling, og ikke er tvunget til at tage dyre ekstratillæg for fx. laserbehandling. I KompletFysio kan vi tilbyde alt under samme pris – om du har en henvisning eller ej, så koster det det samme, og her er ingen ekstra gebyrer for akupunktur, powerlaser, tape osv.

Og vi har tid – tid til dig, til at lytte til hvad din problematik er, til at undersøge dig grundigt, til at lægge en plan sammen med dig, til spørgsmål – og tid til at behandle dig. Det er dig der er vigtig for os – din sundhed er vores mål. Og vi vil gøre hvad vi kan, for at vi sammen med dig, kan hjælpe dig til at indfri dit mål.

KompletFysios vision

Vi ønsker i KompletFysio at tilbyde god, kompetent behandling til vores klienter. Vores mål er at udbyde fysioterapi af højeste kvalitet, fra autentiske behandlere som har dig i centrum.

Vi ønsker at levere én komplet løsning, som er skræddersyet til dig, og at du fra første til sidste øjeblik i forløb hos os føler dig i trygge og
kompetente hænder.

Vores hus skal være et hus for glæde, et hus for sundhed og styrke, og et hus for at have det godt i sin krop. Din sundhed er vores højeste mål.

Fremragende
På basis af 65 anmeldelser
Yvonne Mørck
6. November, 2023
Jeg har haft ortopædiske indlæg det meste af livet, som har fungeret mere eller mindre godt. Ingen behandlere har dog noteret, at jeg har deforme tæer, således at min trædeflade er mindre end normalt. Det fik jeg konstateret hos en kompetent fysioterapeut hos Kompletfysio, som også fik tilpasset et særligt indlæg, Formthotics, til mine fødder. Det har gjort, at jeg nu kan gå længere end før uden smerter, og at jeg bedre kan holde balancen. Råd og vejledning af dygtige fagfolk er afgørende for den individuelle tilpasning af Formthotics indlæg. Yvonne Mørck (67 år)
Susanne Rosenild
14. Oktober, 2023
Emma Bjørn har hjulpet mig super professionelt gennem et udfordrende forløb med smerter. Hun ser på hele kroppen og den aktuelle situation jeg er i. Hun har en meget skarp og faglig vurdering og konkret behandling af det som skal til Hun kan se og mærke sig frem til hvor problemerne er. Gennem dialog om hverdagsforhold har jeg fået konkrete og realistiske råd og øvelser til at tage fat på. Og det hjælper! Uforbeholden anbefaling herfra!
iara hansen
5. Oktober, 2023
As the name says it is a complete physiotherapist and sports treatment towards rehabilitation. I was treated by the Physiotherapist Adam, very professional, careful, and mindful of providing information, and exercises for my specific needs. Back and full body treatment for complexes pain it is effective on his treatment. I can say that every day I felt better after each treatment. I highly recommend the place, the Physiotherapist works towards your full recovery and pain relief with confidence. After going to many places I can safely say this one is effective. About the place, Personnel are very polite and the premises are charming, extremely clean and cozy.
Stine
3. Oktober, 2023
Jeg har gået til Annes gravid- og efterfødselshold med begge mine børn og kan varmt anbefale det. Det har været med til både at minimere gener og styrke kroppen samtidig med at holdene er hyggelige at gå på.
Raffaella Di Molfetta
30. August, 2023
Very positive experience kompletFysio physiotherapy center is well organised, with equipment and machinery capable of responding to the various needs of patients. The availability and empathy of ADAMA and staff made my therapeutic journey light and almost fun, despite some inevitable pain. On the other hand, that was exactly what had brought me there!! 🙂 I really recommend Adam 🙂 !! Thanks again
Sarah Borrell
18. August, 2023
Dejlig behandling og kæmpe fremskridt med min skulder. Jeg fik nogle gode øvelser som jeg kan bruge på længere sigt.
Mette Matthiesen
10. August, 2023
Jeg har gået på Lineas ankelhold og kan kun anbefale det. Linea leverer med sin positive og energiske tilgang virkelig god træning 😊
Nanna Nielsen
9. August, 2023
Meget imødekommende og professionelt personale på stedet, som er meget kompentente. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med KompletFysio v. Lasse, hvor jeg følte mig set, og der blev taget godt hånd om mit problem.
Lotte Spanggaard
7. August, 2023
KompletFysio er den bedste fysioterapeut/fysioterapi, som jeg nogensinde har oplevet. Jeg bliver altid behandlet af Lasse (igennem 5 år), som er en af ejerne. Men har også modtaget behandling af andre. Alle er super professionelle, vidende inden for både deres specialer, men også generel fysioterapi. Der er også adgang til at få lindrende massage og akupunktør behandlinger. Jeg er kæmpe fan. Alle - men især Lasse - har hjulpet mig helt utroligt. Kan give klinikken mine allerbedste anbefalinger.
Josefine Minor Christensen
4. August, 2023
Jeg har gået hos Lasse fra KompletFysio i snart 6 år on/off, og jeg er aldrig gået derfra uden en mærkbar forbedret forskel. Lasse har særlig hjulpet med mine ryg/lænde problemer, og hans kompetente og lyttende væsen er en fornøjelse.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.