NADA øreakupunktur

På klinikken tilbyder vi Nada-akupunktur, som er en skånsom og naturlig behandlingsmetode, der kan hjælpe dig med at opnå større balance og velvære.

Hvad er Nada akupunktur?

Nada-akupunktur er en form for øre-akupunktur, hvor tynde, korte nåle placeres strategisk i øret for at stimulere kroppens nervesystem. Bestemte punkter i øret har nemlig vist sig at være en indgang til at påvirke krop, nervesystem og sind i gavnlige retninger.

NADA-behandling er kendt for at reducere stress, lindre angst, forbedre søvnkvaliteten og mindske smerter.

Hvordan fungerer det?

Ved at placere 5 nåle i hvert øre stimuleres specifikke punkter, som er forbundet med enten forskellige organer og funktioner i kroppen, eller de beroligende dele af vores nervesystem. Nålens påvirkning fremmer blodcirkulationen og ændrer spændingsgraden i brusk og bindevævet i øret, hvilket medfører de fysiologiske og kemiske ændringer i hele kroppens system.

Mange mennesker oplever, at NADA virker både beroligende, afstressende og regulerende på fx. angst og performance. Samtidig er NADA meget brugt i misbrugsbehandling, fordi NADA netop kan “hacke” nervesystemet og hjælpe til at opnå eller beholde kontrol og ro.

Kontakt os i dag

Vores erfarne fysioterapeuter er trænet i Nada-akupunktur og er klar til at tale dig vel igennem din første behandling. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt NADA er noget for dig, så skriv eller ring til Anne eller Lasse for at høre mere.

Ønsker du at bestille en tid, er det Anne du skal skrive til, da NADA ikke kan bookes online.

Pris: 125 kr

Vi står klar til at hjælpe dig med at opnå balance, afslapning og smertelindring på en naturlig måde med Nada-akupunktur.

Anne

Hvad kan du forvente af Nada?

Nada-akupunktur er en beroligende og afslappende behandligsmetode. Mange oplever øget ro og velvære under og efter behandlingen, og nogen falder endda i søvn imens. Effekten indtræder typisk efter 10-15 min, og behandlingen varer i alt ca 45 min. Det er en ideel behandling for dem, der ønsker at reducere stress og forbedre deres mentale og fysiske velbefindende.

For nogle kan der godt være let ubehag lige imens nålene sættes i og evt. når de fjernes, men det er ganske kortvarigt – få sekunder. Vi har også erfaring med at behandle folk med nåleskræk.

Hvordan har man nogensinde fået ideen at sætte nåle i øret?

NADA er oprindeligt, som det meste akupunktur, udviklet i Østen. I 1970’erne mødte psykiateren Michael Smith en neurokirurg som brugte øreakupunktur som smertelindring under operation, og det fik tankerne igang hos Michael. Sammen med asiatiske læger udviklede det vi kender som NADA idag.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.