Adam Elmdal Thagesen

Smerteproblematikker, Seniortræning, Overbelastningsskader, Løb, Ergonomisk rådgivning

Det er vigtigt for mig, at vi sammen planlægger dit forløb, at du altid føler dig informeret, og at du kan være tryg på din vej mod dit mål.

Adam Thagesen

Sportsfysioterapeut og smertefysioterapeut

Adam er vores specialist indenfor alle former for overbelastningsskader, både trænings-relaterede og arbejdsrelaterede. Adam arbejder med dig i centrum, gennem individuelt tilrettelagte forløb, med særligt fokus på øvelser og træning.

Adam arbejder med alle typer sportsskader, men har særligt kompetencer inden for løbeskader. Han har erfaring som løbestils-ekspert for LØBEREN, og arbejder med alle slags løbere, distancer og tempi. Adam kan hjælpe dig med din løbeskade og gen-optræning efter skade, uanset løbeniveau.

Adam har desuden stor erfaring med behandling af arbejdsrelaterede skader, særligt smerter pådraget ifm. kontorarbejde og håndværksmæssigt arbejde. Han arbejder også som ergonomisk konsulent,

og har arbejdet målrettet med de gener som kan opstå af stillesiddende arbejde i store doser og hvordan man kommer disse til livs.

Adam er særligt passioneret om kroniske smerter, og hvordan man bedst kan klædes på til at håndtere livet med smerter. Adam har efteruddannet sig i sundheds-pædagogik og smertehåndtering, og har også erfaring som vores fysioterapeut tilknyttet arbejdsmarkedsrettede indsatser hos vores samarbejdspartnere JobCare og VitaMea. Det kan være vanskeligt at finde den rette behandler når smerterne fylder alt.

Hos Adam får du et individuelt tilpasset forløb, der er præget af tryghed, åben kommunikation og plads til dig og dine behov.

Hvorfor blev du fysioterapeut?

“Jeg har selv spillet fodbold på højt niveau som yngre og måtte efter flere skader stoppe.
Jeg har derfor prøvet på egen krop, hvor vigtigt det er med god, præcis formidling fra fagpersoner om, hvad der skal til for at jeg kan få det bedre.

Jeg synes det er genialt at være i et fag, hvor jeg både arbejder med kroppen og med mennesker. Jeg har altid gerne ville hjælpe mennesker bedst muligt, der hvor de er og med det der er vigtigt for dem. Generelt finder jeg glæde i at formidle relevant sundhedsfaglig information til folk, i en hyggelig setting. Jeg får selv meget ud af at hjælpe mennesker mod en mere smertefri hverdag.”

Hvad drømmer du om at dygtiggøre dig yderligere i?

“Jeg har stor interesse indenfor smertehåndtering og et holistisk syn på kroppen. Om det en dag bliver til en kandidatuddan-nelse, master i smertevidenskab eller osteopat, må tiden vise. For nu fokuserer jeg meget på at skabe de bedste rammer for at kunne videreudvikle mig, og dermed også hjælpe mine klienter bedst muligt.”

Hvad laver du, når du ikke lige er på job?

“Jeg er for nyligt blevet far for første gang, så jeg bruger meget tid med min familie. Ellers nyder jeg at løbe ture og lave god mad. Jeg prioriterer også at rejse og bruger mange ferier på at afsøge nye afkroge af verden.”

Adams kurser og efteruddannelse

– Smertekursus v. Jacob Beermann (Alt din krop kan, må den)
– Knækursus – det smerteprægede knæ
– Muscle Energy Technique
– Okklusionstræning
– Direct access physiotherapy:
– Musculoskeletal and Sports

Adams hold

Adam har desuden et træningshold for seniorer, hvor fokus er at have det sjovt, og samtidig vedligeholde en funktionel og aktiv krop. Kontakt Adam for mere information, eller læs mere om vores holdtræning her.

Kontaktoplysninger

Du kan booke en tid hos Adam via vores online booking.

Du kan også vælge at kontakte ham direkte på telefon (+45) 60 87 93 66 eller på mail adam@kompletfysio.dk.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.