Adam Elmdal Thagesen

Overbelastningsskader, Løb, Smerteproblematikker, komplekse problemstillinger

Det er vigtigt for mig, at vi sammen planlægger dit forløb, at du altid føler dig informeret, og at du kan være tryg på din vej mod dit mål.

Adam Thagesen

Sportsfysioterapeut og smertefysioterapeut

Adam er vores specialist indenfor alle former for overbelastningsskader, forårsaget af træning, og har taget adskillige efteruddannelseskurser indenfor dette emne. Han arbejder med dig i centrum, gennem individuelt tilrettelagte forløb, med særligt fokus på øvelser og træning, men er ikke bleg for at have hands-on. Med hans ekspertise og omhyggelige tilgang vil du være i gode hænder, uanset om det er en løbeskade, arbejdsrelateret skade eller kroniske smerter, du kæmper med.

Som fysioterapeut med en passion for sport og en dedikation til at forbedre folks liv, har Adam gjort det til sin mission at være din ultimative partner i genoprettelse og præstation. Med en specialisering i behandling af sportsskader og en dyb forståelse for kroppens mekanik, er Adam her for at hjælpe dig med at overvinde skader og nå dit fulde potentiale.

Adams erfaring strækker sig også til behandling af løbeskader, hvor han har opnået stor succes. Han har tidligere fungeret som løbestils-ekspert for LØBEREN og arbejder med alle slags løbere, distancer og tempi. Uanset dit løbeniveau kan Adam hjælpe dig med din løbeskade og genoptræning efter skade.

Derudover har Adam stor erfaring med behandling af arbejdsrelaterede skader, særligt smerter pådraget ifm. fysisk arbejde såsom håndværksmæssigt arbejde. 

Adam er desuden passioneret omkring kroniske smerter og har efteruddannet sig i sundhedspædagogik og smertehåndtering. Hans baggrund som fysioterapeut tilknyttet arbejdsmarkedsrettede indsatser hos samarbejdspartnere som JobCare og VitaMea har givet ham en unik forståelse for disse typer af skader og hvordan man bedst behandler dem. Adam arbejder også med funktionelle lidelser og autismefysioterapi.

Hos Adam får du et individuelt tilpasset forløb, der er præget af tryghed, åben kommunikation og plads til dig og dine behov. Det er vigtigt for Adam, at du aldrig går fra en behandling mere nervøs end da du kom.

Lad Adam være din partner på rejsen mod genopretning og præstation. Kontakt ham i dag, så I sammen kan arbejde mod dine mål.

Hvorfor blev du fysioterapeut?

“Jeg har selv spillet fodbold på højt niveau som yngre og måtte efter flere skader stoppe.
Jeg har derfor prøvet på egen krop, hvor vigtigt det er med god, præcis formidling fra fagpersoner om, hvad der skal til for at jeg kan få det bedre.

Jeg synes det er genialt at være i et fag, hvor jeg både arbejder med kroppen og med mennesker. Jeg har altid gerne ville hjælpe mennesker bedst muligt, der hvor de er og med det der er vigtigt for dem. Generelt finder jeg glæde i at formidle relevant sundhedsfaglig information til folk, i en hyggelig setting. Jeg får selv meget ud af at hjælpe mennesker mod en mere smertefri hverdag.”

Hvad drømmer du om at dygtiggøre dig yderligere i?

“Jeg har stor interesse indenfor smertehåndtering og et holistisk syn på kroppen. Om det en dag bliver til en kandidatuddan-nelse, master i smertevidenskab eller osteopat, må tiden vise. For nu fokuserer jeg meget på at skabe de bedste rammer for at kunne videreudvikle mig, og dermed også hjælpe mine klienter bedst muligt.”

Hvad laver du, når du ikke lige er på job?

“Jeg er for nyligt blevet far for første gang, så jeg bruger meget tid med min familie. Ellers nyder jeg at løbe ture og lave god mad. Jeg prioriterer også at rejse og bruger mange ferier på at afsøge nye afkroge af verden.”

Adams kurser og efteruddannelse

– Træning og smerte: Alt din krop kan, må den
– Knækursus – det sportsskadede knæ
– Okklusionstræning
– Sportsspecifikke skader: håndbold, fodbold og løb.

– Muscle Energy Technique

Adams hold

Adam har to hold:

Styrkehold

På styrkeholdet arbejder vi med at opbygge styrke og udholdenhed, og at styrketræne på en sikker måde.

Seniorhold

Her er der fokus er at have det sjovt, og samtidig vedligeholde en funktionel og aktiv krop.

Kontakt Adam for mere information.

Kontaktoplysninger

Du kan booke en tid hos Adam via vores online booking.

Du kan også vælge at kontakte ham direkte på telefon (+45) 60 87 93 66 eller på mail adam@kompletfysio.dk.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.