Andreas Reenberg

Sportsfysioterapi, Kampsport, Træning, Genoptræning, Skulderskader,
Knæskader (smerter, korsbånd, ledbånd, menisk)
Ankel ( ankelskader, achillesskader).

Mit mål er altid, at man går herfra med en bedre forståelse af ens problematik samt en klar plan for hvordan man kan arbejde mod sit mål.

Andreas Reenberg

Sportsfysioterapeut og kampsportsfysioterapeut

Andreas har hele sin karriere brændt for behandling af sportsskader, og har derfor stor erfaring med behandling og træning af disse. Om det drejer sig om achillesseneskader, tennis, calistenics, triathlon eller kampsport, har han erfaring og viden om din skade. Andreas er skarp diagnostisk og har et øvelseskartotek ud over det sædvanlige, med særlig fokus på at kunne tilrettelægge en effektiv og skræddersyet genoptræning for forskelligartede sportsskader.

Han underviser desuden i styrketræning i kampsport klubben Arte Suarve, ligesom han i årevis har varetaget klinikkens knæ- og skulderhold. Andreas har selv en baggrund indenfor kampsport, og har været på landsholdet i judo i flere år. Han har stor interesse og erfaring inden for kampsportfysioterapi, og træner selv brasiliansk jiu jitsu.

Andreas tager i sin behandling udgangspunkt i, hvilke bevægelser og funktioner du har problemer med. Hans tilgang er bred og tager udgangspunkt i viden om, at smerte som regel har mere end én årsag, og at man ofte skal se på andre områder end blot det smertefulde. Andreas ser det hele menneske, og hjælper dig til at sætte ind på alle relevante fronter.

Ved første konsultation hos Andreas vil I starte med en grundig samtale om problematikkens omfang for dig – hvordan påvirker det din hverdag og hvordan er du begrænset i det du gerne vil kunne gøre? Det kan være simple dagligdags aktiviteter eller mere sportsspecifikke udfordringer. Efter samtalen vil du blive undersøgt grundigt af Andreas for at identificere, hvilke biomekaniske årsager der kan ligge til grund for dit problem, så I sammen kan adressere dem.

Andreas lægger stor vægt på at lave en funktionel test ved starten af hver konsultation, for så senere at afslutte behandlingen med en re-test af samme funktion. På den måde bliver det håndgribeligt hvad målet med en eventuel træningsintervention er, og hvordan dit forløb udvikler sig.

Andreas har en primært trænings orienteret tilgang, som betyder at behandlingen vil være meget aktiv med fokus på den bevægelse der er afgørende for lige præcis din situation. Hvis du ser et forløb for dig med handlingsorienteret behandling til din skade, så er Andreas den helt rigtig fysioterapeut for dig.

Hvorfor blev du fysioterapeut?

“Jeg fandt ud af jeg gerne ville være fysioterapeut i min gymnasietid. Dengang trænede jeg meget judo og havde selv haft brug for en fysioterapeut et par gange til genoptræning af skader.

Jeg havde også nogle lidt ældre træningskammerater fra judo der uddannede sig til fysioterapeuter og jeg så det som en måde hvor jeg kunne have et arbejde der kombinerede min interesse for fysisk aktivitet og sport. Jeg ville gerne kunne hjælpe andre med at vende tilbage til det de var glade for at lave og derfor var fysioterapi en oplagt karrierevej.”

Hvad drømmer du om at dygtiggøre dig yderligere i?

“Jeg vil gerne dygtiggøre mig indenfor sportsfysioterapi som er det der har min største interesse. Jeg får stor glæde af at hjælpe folk tilbage til at kunne dyrke deres sport igen eller generelt bare kunne bruge deres krop som de ønsker.”

Hvad laver du, når du ikke lige er på job?

“Jeg elsker at træne kampsport. De seneste par år har det været brasiliansk jiu jitsu hvor jeg har lagt mit fokus. Generelt kan jeg godt lide at være fysisk aktiv og dyrke alle mulige forskellige typer sport og så er jeg begyndt at spille en del skak.”

Andreas’ kurser og efteruddannelse

– Dansk selskab for sportsfysioterapi: knæ, skulder, tape, intro
– Behandling af stressede patienter ved Pernille Thomsen
– Jan Lasota – Cervical og thorakal manipulation
– Formthotics såler
– Okklusionstræning

Andreas’ hold

Andreas’ har desuden både knæ, ankel – og skulderhold for dig med skade eller smerter i knæ, ankel eller skuldre. Kontakt Andreas for mere information, eller læs mere om vores holdtræning her.

Kontaktoplysninger

Du kan booke en tid hos Andreas via vores online booking.

Du kan også vælge at kontakte ham direkte på telefon (+45) 60 22 78 80 eller på mail andreas@kompletfysio.dk.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.