Rasmus Frederiksen

Sportsskader, Unge atleter, Elitesportsatleter.
Sportsfys hos fodboldklubben Fremad Amager
Hofte, lyske, knæ, ankel og fod.

Rasmus Frederiksen

Sportsfysioterapeut

Rasmus er som klinikfysioterapeut særligt interesseret i behandling af sportsskader, herunder især skader i forbindelse med fodbold. Han har desuden stor erfaring med arbejde i  fodboldklubber med behandling af spiller i alle aldersgrupper. Rasmus har før hans ansættelse hos os været ansat hos Brøndby Masterclass, hvilket bl.a. har givet ham erfaring inden for behandling af vækstrelateret smerteproblematikker, traumatiske- og overbelastningsskader særligt omkring hofte, knæ og ankel. Sideløbende med hans arbejde i KompletFysio er Rasmus desuden tilknyttet Fremad Amager som Head of Medical sportsfys, og varetager behandling og koordinering af udredning og behandling hos spillerne. Så hvad enten om du døjer med Osgood-schlatter, overrevet korsbånd, springerknæ mm. så kan han hjælpe dig.

Rasmus har et stort fokus på at tilrettelægge et patientspecifikt genoptræningsplan for at sikre et skræddersyet forløb til den enkelte.

Er du sportsudøver med et ønske om at vende tilbage til sport, kan Rasmus hjælpe med en sportsspecifik genoptræningsplan. Hans erfaring med elitesport gør ham klædt på til at inkorporeres elementer fra din sport i træningen. Dette skal sikre at din krop løbende, i det rette tempo, bliver udsat for de krav, den udsættes for i din sporten. Planen vil tilmed indeholde en gradvis tilbagevenden til din sport for at sikre at du kan vende tilbage til at performe på højest mulige niveau, uden øget chance for reskade.

En undersøgelse hos ham starter altid med en snak om dig og din problematik. Denne snak har til formål at skabe en forståelse af din problematik ift. opståelse samt forværrende og forbedrende faktorer. Samtalen danner tilmed grundlag for struktureringen af dit individualiseret genoptræningsforløb, mht. dine præferencer og ressorucer som patient.

I forbindelse med undersøgelsen bruger Rasmus diverse struktur- og funktionsspecifikketest for at kortlægge mulige biomekaniske årsager der kan have resulteret i, eller vedligeholder din problematik. Disse test bliver løbende re-testet for at observere ændringer over tid med det formål at vurdere effekten af den givende behandling.

Rasmus har en primær træningsorienteret tilgang, som betyder at behandlingen vil være meget aktiv. Dog benyttes manuelle teknikker, efter behov/præferencer, som et redskab til kunne udføre den aktive behandling.

Hvorfor blev du fysioterapeut?

“Siden jeg selv som aktiv fodboldspiller blev skadet, har kroppen samt træning været en stor interesse for mig. Da fodboldkarrieren aldrig blev til noget, søgte jeg en ny måde hvor på jeg kunne kombinere træning og sport. Her faldt jeg over fysioterapeutfaget, som lød lige som noget for mig. Faget har giver mig mulighed for at jeg kan hjælpe både atleter samt almen befolkningen med genoptage de ting som har betydning for dem.

Hvad drømmer du om at dygtiggøre dig yderligere i?

“Jeg ønsker særligt at dygtiggøre mig inden for sportsfysioterapi som er min store passion. Dette har til formål at kunne give patienter med sportsskader den bedst mulige behandling.”

Hvad laver du, når du ikke lige er på job?

“Når jeg ikke er på arbejde bruger jeg en stor del af min tid på styrketræning. Jeg finder generelt stor glæde ved at være fysisk aktiv og er derfor begyndt at spille en del Padel med venner.”

Rasmus’ kurser

– Okklusionstræning
– Fifa Medical Diploma

Kontaktoplysninger

Du kan booke en tid hos Rasmus via vores online booking.

Du kan også vælge at kontakte ham direkte på telefon (+45) 42 41 50 44 eller på mail rasmus@kompletfysio.dk.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.