Ydelser

Fysioterapi, Osteopati, Træning, Massage – læs mere her

Behandling – Fysioterapi, Osteopati, Massage

Hvad skal du vælge mellem fysioterapi, osteopati, sportsfysioterapi og massage?

Vi kan faktisk godt forstå at det er svært at vide, hvad man skal vælge imellem. Når du skal vælge en behandling, skal du lige så meget vælge en behandler (læs mere om os hver især på siden “holdet bag”)

Men lad os prøve at dele behandlingsformerne lidt groft op her:

Massage: Konceptet er at du skal ligge ned og slappe af og få dine muskler trykket/masseret igennem. Det kan være afspændende og nærmest wellness eller dybdegående og ømt. Det er vigtigt at du fortæller din behandler hvad du ønsker.

Osteopati: Relativt ny behandlingsform i DK, autoriseret behandlingsform. Grundig og typisk længere undersøgelse første gang og udelukkende manuel – hands on – behandling. Du kan få et par øvelser, hvis du efterspørger det og også når det giver mening, hvis du ønsker det.

Fysioterapi vs sportsfysioterapi: Bookes begge dele som fysitoerapi, MEN, vælg en sportsfysioterapeut hvis du skal genoptrænes. Delvist fordi vi på sportsklinikken har det udstyr der skal til og delvist fordi sportsfysioterapeuterne har efteruddannelse og kurser og større erfaring med træning. Sportsfysioterapi er også behandling, her kommer vi lidt tilbage til, at læse om personalet og vælge en behandler der matcher dig og dine ønsker.

Ved fysioterapi og sportsfysioterapi undersøger vi dig naturligvis, hvis vi ikke ved hvad der er galt, kan vi ikke hjælpe dig med at fikse det.

Træning, personlig og sportsspecifik

Individuel træning

Ønsker du at blive stærkere, altså kunne løfte flere kg, sådan helt traditionel styrketræning og vægtøgning, så anbefaler vi et forløb med personlig træning med Kevin. Funktionel, sportsspecifik træning med de øvelser du ikke har hørt om og ikke kan slå op i bog fordi de er tilrettet dig. Der skal du booke din aftale med Andreas. Fodbold specifikt kan vi tilbyde ved både Kevin og Jeppe, som udover Kompletfysio har deres daglige gang i hhv Lyngby boldklub og Brøndby. Begge arbejder skadeforebyggende, optimerende og genopbygning efter skade. Har du været gravid og ønsker rådgivning i din træning for bækkenbund, delte mavemuskler mm så er det Linea og Pia der guider dig.

Dyrker du kampsport, er vi også heldige, at kunne tilbyde træning med Andreas. Han dyrker selv kampsport og har gjort det i mange år. Han kan hjælpe dig med alt fra træningsoptimering til genoptræning efter en skade. Andreas vil hjælpe dig med at tage de rigtige og nødvendige skridt, så du kan komme tilbage til at træne eller konkurrere igen.
– Fra krykker til flyvespark

Holdtræning

Vi har specifikke hold under kategorierne børn, pilates, gravid, efterfødsels og ankel, knæ, skulder og vejrtrækning.

Massage

Nui er vores vores faste massør på Frederiksberg. Med bred og mange års erfaring, kan du opleve en helhedsoplevelse af at blive afspændt muskulært og komme helt ned i gear.

Alle fysioterapeuter i Kompletfysio tilbyder massage i større eller mindre omfang og afhængig af hvor mange, vi har i fysioterapeutisk forløb.

Læs mere om massage

Det siger vores kunder

Der er bare ikke noget bedre
end at starte weekenden med en
god omgang effektiv fysioterapi.

Tak for al jeres hjælp.

– Nina Lind
3. september 2019

Jeg er blevet behandlet af Linea for problemer med min ene skulder. Linea er meget dygtig og jeg følte jeg var i gode hænder fra første minut. Efter en række behandlinger og mange hjemmeøvelser senere er min skulder nu blevet normal igen. Så behandlingen var helt klart været en succes.

– Anders Thrane Michelsen
12. maj 2019

Imødekommende og super dygtigt personale. Jeg har gået hos Anne siden februar grundet graviditet og hun har hjulpet mig igennem smerter så jeg kan nyde min graviditet alligevel.

KompletFysio får min varmeste anbefaling.

– Henriette Skaarup
29. maj 2018

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.