K-laser

Uanset om det er akut eller kronisk, overfladisk eller dyb, kan K-Laser terapi hjælpe. K-Laseren udsender 4 bølgelængder, som hver har deres egen funktion. Øge blodcirkulation, tilfører mere ilt til området, øge stofskifte i cellerne og dermed helingsprocessen, dæmpe sensibiliteten i nervesystemet, og hvorved smerter reduceres. K-Laser er særlig effektiv til sportsskader, led skader, arvæv, sår behandling og smerter.

Hvornår skal du have din første laserbehandling?

Hos KompletFysio tilbyder vi K-laser, som supplement til din behandling. Der er ingen bivirkninger ved behandling med K-Laser, uanset problematik.

Det er forventeligt at opleve ømhed op til 26 timer efter behandlingen. Ømhed er oftest en reaktion pga. den øgede blodgennemstrømning, der kommer til det behandlede område efterfølgende.

Behandlingsdosering

  • Skade under 3 mdr.: Du skal regne med i alt 6 behandlinger fordelt over 1-2 behandlinger om ugen.
  • Skade over 3 mdr.: Du skal regne med i alt 10 behandlinger fordelt over 1 behandling om ugen.

Har du behov for flere behandlinger tilbyder vi rabat ved forudbetaling. Dette kan du høre din behandler om, hvad der er muligt samt hvad du har behov for. Du kan læse mere om vores behandlere her.

Priser for K-laser
Enkeltstående K-laser behandling (30 min)
Koster ikke ekstra ved kombination med andre behandlinger
310,-

Det siger vores kunder

Der er bare ikke noget bedre
end at starte weekenden med en
god omgang effektiv fysioterapi.

Tak for al jeres hjælp.

– Nina Lind
3. september 2019

Jeg er blevet behandlet af Linea for problemer med min ene skulder. Linea er meget dygtig og jeg følte jeg var i gode hænder fra første minut. Efter en række behandlinger og mange hjemmeøvelser senere er min skulder nu blevet normal igen. Så behandlingen var helt klart været en succes.

– Anders Thrane Michelsen
12. maj 2019

Imødekommende og super dygtigt personale. Jeg har gået hos Anne siden februar grundet graviditet og hun har hjulpet mig igennem smerter så jeg kan nyde min graviditet alligevel.

KompletFysio får min varmeste anbefaling.

– Henriette Skaarup
29. maj 2018

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.