Compex elterapi

Compex el-apparat kan styrke dine muskler uden at belaste dine led. Du kan komme i gang med din genoptræning allerede dagen efter din operation og undgå at miste unødigt meget muskelstyrke. Via TENS-programmerne kan der opnås fremmende restitution og behandling af fx nervesmerter som følge af operation mm.

Compex-NMES (Neuromuskulær elektriskstimulering)

Hos KompletFysio tilbyder vi behandling med elektrisk terapi af nerve- og muskelvæv. Compex el-apparat kan styrke dine muskler uden at belaste dine led, samt fremme restitution igennem elektriske impulser. Du kan komme i gang med din genoptræning allerede dagen efter din operation og undgå at miste unødigt meget muskelstyrke.

NMES – Neuromuskulær elektrisk stimulering

Hos KompletFysio tilbyder vi behandling med elektrisk stimulering af nerve- og muskelvæv.

Førhen kunne elektrisk stimulering give kemiske forbrændinger, såvel som behandlingstypen var forbundet med en både ubehagelig og potentielt farlig behandling. Sådan er tilfældet ikke længere – I dag har teknologien givet os et værktøj, vi ikke vil undvære.

Ved behandling med el-stimulering oplever vi, at de fleste har brug for at vænne sig til behandlingen. Man oplever en kraftig snurren/rislen, og flere synes det er en underlig oplevelse, at man ikke har fuld kontrol over sine bevægelser.

EL-stimulering som præstationsfremmende i sport

NMES har fået stigende opmærksomhed i de sidste par år på grund af dets potentiale til at fungerer som et effektivt styrketræningsværktøj til sportsfolk. Formålet med behandlingen vil i de fleste tilfælde være at opnå muskelømhed (DOMS) – hvorved vi er sikre på at have opnået en muskulær påvirkning.

Inden for sportsverdenen er NMES meget anvendt, både som restitution, til forebyggelse og behandling af skader og som præstationsfremmende behandling. Der er sket meget store fremskridt med teknologien, og der laves i dag helt specifikke programmer til mange forskellige indikationer. Varigheden af behandlingen bestemmes ud fra individuelle respons på behandlingen.

El-stimulering som rehabilitering

– Genoptræning efter skade eller operation

Inaktive muskler pga. pause, skade eller operation, gennemgår en forandring, hvor de skifter karakter. Musklerne bliver bl.a. svagere, mister styrke og udholdenhed. Ved el-stimulering kan man påvirke muskulaturen positivt og genvinde styrken og udholdenheden på en hurtig og effektiv måde. Træner man korrekt, øges koordinationen samtidigt.

Ved genoptræning med el-stimulering, kan der opnås høj påvirkning af muskulatur ved lav belastning af led. Formålet ved el-stimulering er at opnå muskelømhed (DOMS).

Det siger vores kunder

Der er bare ikke noget bedre
end at starte weekenden med en
god omgang effektiv fysioterapi.

Tak for al jeres hjælp.

– Nina Lind
3. september 2019

Jeg er blevet behandlet af Linea for problemer med min ene skulder. Linea er meget dygtig og jeg følte jeg var i gode hænder fra første minut. Efter en række behandlinger og mange hjemmeøvelser senere er min skulder nu blevet normal igen. Så behandlingen var helt klart været en succes.

– Anders Thrane Michelsen
12. maj 2019

Imødekommende og super dygtigt personale. Jeg har gået hos Anne siden februar grundet graviditet og hun har hjulpet mig igennem smerter så jeg kan nyde min graviditet alligevel.

KompletFysio får min varmeste anbefaling.

– Henriette Skaarup
29. maj 2018

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.