Efterfødsel

Vores fysioterapeuter er specialiserede efterfødselsbehandlere med flere kurser i bagagen og mange års erfaring med behandling af efterfødselsgener. Behandlingen består af vejledning efter fødsel eller kejsersnit, manuelle teknikker, mobilisering, bløddelsbehandling (massage) og vejledende supplerende træning.

Efterfødselsbehandling

Hos Kompletfysio er der mulighed for at få et efterfødsels tjek.
Vi kan undersøge for delte mavemuskler (rectus diastase) og vejlede i hensigtsmæssig træning, vejlede i korrekt aktivering af bækkenbund, samt løsne arvæv og kontraktur efter kejsersnit.
Vi vi kan hjælpe med nakke og skuldersmerter, samt lænd, bækken og balde smerter, gener som mange har efter fødslen, ofte grundet mange tunge løft og uhensigtsmæssige positioner. Ømme fødder måske nedfaldet forfod eller platfod efter graviditeten. Du vil få en grundig undersøgelse og behandlingen tilpasset hvad du har brug for.
En efterfødselsbehandling kan bestå af:
  • Vejledning i korrekt løfteteknik
  • Holdningskorrigerende øvelser
  • Korrekt aktivering af bækkenbund
  • Korrekt aktivering af tværgående mavemuskel, i forhold til rectus diastase og opbygning af core muskulatur
  • Styrkende øvelser for skuldre, nakke, balder og ryg
Der vil ofte indgå manuel teknikker i behandling, det kunne være for at korrigere fejlstillinger, låsninger samt løsne spændt og smertende væv.

Efterfødselshold

Vores efterfødselshold er for dig der ønsker at komme i gang igen efter fødslen. Holdene vil ALLE have fokus på styrke og stabilitet, og tage højde for de forskellige komplikationer der kan forekomme efter en graviditet og fødsel.

Klinik: Rolfsvej 4, Frederiksberg & Sindshvilevej 15, Frederiksberg
Behandlere: Pia & Linea

Sportsmassage – spændinger og fordi det er rart

Vi kender det alle, ømme skuldre og nakke efter lange dage foran computeren i skole/ på arbejde. Hverdagen hurtige tempo, kan brydes med 30 min hvor det kun handler om dig. Nogle gange er det bare rart at blive masseret!! Hvem har ikke brug for en god gang massage?

Eksempelvis kan massage kompensere for de skadevirkninger, som kommer af stillesiddende arbejde, stress og daglige belastninger.

Det siger vores kunder

Der er bare ikke noget bedre
end at starte weekenden med en
god omgang effektiv fysioterapi.

Tak for al jeres hjælp.

– Nina Lind
3. september 2019

Jeg er blevet behandlet af Linea for problemer med min ene skulder. Linea er meget dygtig og jeg følte jeg var i gode hænder fra første minut. Efter en række behandlinger og mange hjemmeøvelser senere er min skulder nu blevet normal igen. Så behandlingen var helt klart været en succes.

– Anders Thrane Michelsen
12. maj 2019

Imødekommende og super dygtigt personale. Jeg har gået hos Anne siden februar grundet graviditet og hun har hjulpet mig igennem smerter så jeg kan nyde min graviditet alligevel.

KompletFysio får min varmeste anbefaling.

– Henriette Skaarup
29. maj 2018

Studierabat

Er du studerende? Så tilbyder vi 10% rabat på mange af vores behandlinger.

Hos KompletFysio er du altid i sikre hænder

KompletFysio er din engagerede fysioterapiklinik i såvel skadeshåndtering, vejledning, forebyggelse og behandling. Vi er et team der besidder forskellige kompetencer, indenfor flere områder af vores fag.